Inga recensioner än

Bröllopsdansen – ett minne för livet! Privatundervisning

SV Skåneland, i Trelleborg
Längd
6 timmar på 3 tillfällen
Pris
1 200 SEK
Längd
6 timmar på 3 tillfällen
Pris
1 200 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Lär dig dansa din egen bröllopsvals/dans
Endast par i privatundervisning !

På SV Skåneland kan ni boka privatlektioner för dig och din partner. Oavsett om ni vill lära er grundstegen i den klassiska bröllopsvalsen eller träna på en hel koreografi så är ni hjärtligt välkomna. Tillsammans med ledaren Helen planerar ni er bröllopsdans från de första stegen till kläder och skor.

Datum och tid enligt överenskommelse.

Bra att vetal
Grundpaketet är tre träffar x 90 min under max ett år. Räcker det inte så kan ni lägga till fler timmar. Priset är per person.

Ledaren
Helen har sedan hon var 13 år, dansat och undervisat i gammeldans, standard- och latinamerikansdans bl a i gammeldansföreningen och 10-dans i egen regi. Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Veckodag:
Tid: 00:00-00:00
Lokal: Kontinentgatan 2
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Bröllopsdansen – ett minne för livet! Privatundervisning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Skåneland
Östra Vallgatan 10
29131 KRISTIANSTAD

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV-  Skåneland är en avdelning som ansvarar för Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till...

Läs mer och visa alla kurser med SV Skåneland

Highlights