Visa kurser.se som: Mobil

Dansa, groova och var dig själv

SV Sjuhärad
Kursinformation
Distans
2021-10-03 11:00
130 SEK

Kursbeskrivning

I en grooveklass blandas olika musikstilar, man bryter ner dansen till enkla steg och det går inte att göra fel. Fokus är på hur det känns. Man förenas med gruppen i ett enkelt grundsteg eller rytm och sedan uttrycker man det på sitt eget unika sätt. Det är ett lätt och roligt sätt att få träning, samvaro och en grymt härlig, skön, kreativ och prestigelös dansupplevelse.

Sedan 2012 har Linnéa Larsson regelbundet faciliterat The Groove på olika ställen i Stockholm och världen och är idag Ambassadör för The World Groove Movement i Sverige. Hon har gått flera påbyggnadskurser i metoden. Linnéas stora glädje i livet är dans och hon har hållit på med olika dansstilar i snart 30 år. 2011 fann hon The Groove och Misty Tripoli och visste att det var exakt vad hon letat efter.

Under den här workshopen berättar Linnéa om Misty Tripoli, så kallade "Mama-Groove", och hur grundidéerna till The Groove Method växte fram. Vi får vägledning in på groovedansgolvet och får prova en härlig dansklass på ca 50 minuter. Se dans här: https://vimeo.com/142585216

Workshopen som genomförs via zoom, pågår ca 75 minuter. Länk mailas ut till dig som bokat plats. Du är som deltagare välkommen att ställa frågor.

Anmälan görs här på sidan via Studieförbundet Vuxenskolan.
Kostnad 130 kr.

Välkommen på en härlig, rolig och kreativ upplevelse.
Veckodag: Söndag
Tid: 11:00-12:15
Lokal:

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

SV Sjuhärad

SV Sjuhärad

Studieförbundet Vuxenskolan Sjuhärad

Studieförbundet Vuxenskolan i Sjuhärad har 9 lokalkontor placerade i Bollebygd, Borås, Herrljunga, Kinna, Mölnlycke, Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn och Vårgårda.  Studieförbundet Vuxenskolan bedriver studiecirkel- och kursverksamhet inom nästan alla områden och vi vänder oss till alla människor oavsett ålder, kön, etnicitet eller...


Läs mer och visa alla kurser med SV Sjuhärad

Kontaktuppgifter till SV Sjuhärad

SV Sjuhärad

Druveforsvägen 8
504 33 Borås

Recensioner
Bli den första att recensera Dansa, groova och var dig själv!