Visa kurser.se som: Mobil

Lunchdisco - Blå Scenen 10 år 🎈

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
1 timme
2019-11-22 19:00
0 SEK

Kursbeskrivning

Blå scenen vid stadsbiblioteket i Gävle firar under hösten 10 år! Det fantastiska konceptet LUNCHDISCO kommer åter till stadsbibblan. Live-DJ och massor av god musik att stuffa till.

I november under v. 47 uppmärksammas Blå Scenen med ett brett och varierat program, vid sin nu så självklara plats vid avdelningen för musik och film inne i på stadsbibblan.

Vi på Medborgarskolan har sedan första spelningen på Stadsbiblioteket, varit stolta medarrangörer av Gävles mest varierade scen. Här har metal varvats med folkmusik och elektroniskt brottats/kramats med jazz. Vi har sett skolor, soloartister och större ensembler gjort fantastiska spelningar och under några fredagar (var det 2014?) körde vi även lunchdisco!

Stort tack till personalen på Gävle Bibliotek som med stort hjärta och engagemang kastat sig in i både omöjliga och ibland motarbetade projekt.
Summa summarum = allt är möjligt på Blå Scenen!

Grattis i förskott

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Lunchdisco - Blå Scenen 10 år 🎈.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Lunchdisco - Blå Scenen 10 år 🎈!