Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Yoga & Antigravity Yoga

Uppsala Danscenter
Kursinformation
Uppsala

Kursbeskrivning

Antigravity Yoga

Aerial yoga är en ny form av yoga. Traditionella yoga-övningar kombineras med övningar där man använder en tyg-hammock som stöd för att ta sig in i lite mer utmanande positioner. Med hjälp av tyg-hammocken utforskar, förfinar och utvecklar vi traditionella asanas både i luften och nere på mattan. Aerial Yoga är ett nytt spännande sätt att lyfta själen på, samtidigt som den behåller den traditionella filosofin inom yoga. 

Klassen är utformad så att alla nivåer, från nybörjare till avancerade, kan njuta av Aerial yogans fördelar och inspirerande utmaningar. Klassen blandar asanas på mattan med asanas i hängmattan. Aerial yogan är en variant av anti-gravity yoga. Övningarna anpassas till individuella behov och förutsättningar.

Maxvikt 115 kg – inga smycken tillåtna – långärmat rekommenderas (kläder som täcker armbågar och knäveck)

Yoga

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Uppsala Danscenter

Danscenter

Danskurser i Uppsala - Uppsala Danscenter

Uppsala danscenter som är din dansskola i Uppsala grundades våren 2006. I dag erbjuder dansskolan en unik blandning av danser för alla åldrar. Oavsett om du har två vänsterfötter eller är kung på dansgolvet hittar du utmaningar, inspiration och  glädje...


Läs mer och visa alla kurser med Uppsala Danscenter

Kontaktuppgifter till Uppsala Danscenter

Uppsala Danscenter

S:t Persgatan 10
753 20 Uppsala

Tel: 018 - 12 35 67
Mobil 0739058732
www.uppsaladanscenter.com

Recensioner
Bli den första att recensera Yoga & Antigravity Yoga!

Liknande kurser