Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

Kursinformation
Göteborg
Flera tillfällen
v.5
Yoga

Kursbeskrivning

Pröva på olika former av yoga i Göteborg!


Yin Yoga (stretch) & YogiYin

Denna yogaform använder vi för att väcka, stretcha och därmed styrka kroppen.

I Yinyogan håller man positionerna länge. Med fokus på andningen så går vi igenom olika asanas med varierande tempo och syfte. I Yogi Yin bygger vi och värmer upp kroppen genom stärkande pilates övningar. Pilates används för att stärka de minsta musklerna i kroppen och därmed förebygga onda ryggar och ischias problem tex.
Kursens mål är att du ska känna dig avslappnad men också stark. Du får en större kroppsnärvaro efter passet. Många upplever att de spända och korta musklerna får hjälp att sträckas ut och därmed en bättre återhämtning samt cirkulation i musklerna. Rekommenderas varmt för dig med både rygg/nacke och ischias problem.

Passet anpassas hela tiden efter deltagarnas behov, med fullständig närvaro av din ledare.

Yin&Yang yoga

Består som tidigare utav Hatha yoga den första delen utav klassen där vi stärker våra kroppar och blir medvetna om hur vi rör oss. Den andra delen av klassen sträcker vi ut i yin positioner och varvar ner för kvällen. Finns även möjlighet att delta hela kursen online.

Vinyasa

Är en dynamisk yogastil där vi jobbar mot att låta andetaget styra våra rörelser. Vi är i ett konstant flow där vår kropp hela tiden rör sig i synkronitet med andetaget, där den ena rörelsen leder oss in i nästa. I hatha delen håller vi våra asanas (positioner) lite längre och jobbar med enkla rörelser i leder för att få upp mjukhet och medvetenhet i kroppen. Detta är en fantastisk yogaform med otaliga fördelar, din kropp kommer tacka dig. Vi kommer också utföra djupstretching för att uppnå balans i kroppen och för att öka vår flexibilitet. 

Styrke Yoga

Under de här 45 minuter kommer vi fokusera på mage, rygg, bröst, rumpa och armar. Tillsammans med yogans olika asanas(positioner) tränar vi upp de muskler som vi använder i våran yoga utövning. Du kommer både få upp pulsen, och jobba med uthållighet och kontroll. Passet avslutas med en ljuvlig stretch.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Vuxen/ungdom.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yoga.

Artistique Dance & Show School

Artistique Dance & Show School 

Vi är en dansskola som vågar gå från leken till den riktiga dansen, skapa och utveckla din eller ditt barns självkänsla. På Artistique vänder vi oss till alla som vill lite mer med sin dans. Vi lägger mycket vikt vid varje...


Läs mer och visa alla kurser med Artistique Dance & Show School

Kontaktuppgifter till Artistique Dance & Show School

Artistique Dance & Show School

Sankt jörgens väg 18
42249 Hisings backa

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yoga!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Yoga, fyll i följande uppgifter: