Yoga och själsutforskning sommarkurs

Ädelfors Folkhögskola, i Holsbybrunn
Längd
5 dagar
Pris
5 995 SEK
Nästa kurstillfälle
16 juni, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 dagar
Pris
5 995 SEK
Nästa kurstillfälle
16 juni, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

OBS. Två kurser körs: 16- 20 juni och 24-28 juni

Här får du möjlighet att landa ner, lyssna in och fördjupa kontakten med dig själv!

Resan genom dina chakran! Här får du möjlighet att landa ner, lyssna in och fördjupa kontakten med dig själv! Välkommen till en kurs i yoga och själsutforskning!

Kursen är för dig som längtar. Efter utrymme, rörelse och djupa andetag. Närvaro med dig själv. Att landa ner, lyssna in och återhämta. Att hämta åter — dig själv till dig själv.

Under denna femdagarskurs bjuds du in på en resa genom chakrasystemet. Chakra betyder hjul på sanskrit och beskriver de energicenter i kroppen som enligt yogisk filosofi är placerade längs en lodrätt linje genom kroppen — från basen av ryggraden till toppen av hjässan. Varje chakra kan kopplas ihop med olika fysiska, mentala, emotionella och själsliga aspekter som vi dyker in i som tema under våra dagar.

Genom dynamisk och mer fysisk yoga, lugn yinyoga, andning, rörelse, djupavslappning i yoga nidra och olika former av självreflektion & själsutforskning får du möjlighet att landa ner, lyssna in och fördjupa kontakten med dig själv!

Kursen passar oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren.

Kursens innehåll
-Embodied vinyasa — dynamisk, flödande yoga
-Yinyoga — lugn yoga med fokus på fascia och meridianer
-Yoga nidra — meditativ djupavslappning
-Morgonsadhana med meditation, andningsövningar & journaling
-Olika former av självreflektion, själsutforskning & sharing
-Närvaro och kontakt mellan kropp och själ
-Ljuvlig mat och gemenskap

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

16 juni, 2024

  • Kurs
  • Holsbybrunn
  • Sista ansökan: Löpande

24 juni, 2024

  • Kurs
  • Holsbybrunn
  • Sista ansökan: Löpande

Målgrupp

Vi utforskar yogans olika delar och du får utrymme att fördjupa din yoga både själsligt och fysiskt, oavsett om du är nybörjare eller erfaren.

Kostnader

5 995 kr inkl. kost och logi

Kursledare

Kursen leds av Caroline Fladvad, yogalärare och coach som håller kurser, retreats och utbildningar inom yoga, rörelse och självutforskning. Hon håller även enskilda Själsutforskande samtal både online och på plats i Stockholm. Efter tolv år inom dansens värld som dansare och danslärare hittade hon yogan och blev direkt förälskad. Hon är bland annat utbildad inom Embodied flow, Intuitive art, Holistisk coachning, Embodied yin, Yoga nidra, Yinyoga med fokus på Traditionell Kinesisk medicin, Body Mind Centering, Shakti yoga, meditation, danspedagogik och Creative dance. Hennes passion och styrka ligger i mixen av yoga, meditation, filosofi, dans, somatisk rörelse, konst, skrivande, skapande och olika former av själsutforskande verktyg - något som ger uttrycket frihet och upplevelsen fyllig.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Yoga och själsutforskning sommarkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Ädelfors Folkhögskola
Kunskapens väg 3
574 53 Holsbybrunn

VI ÄR GLADA ÖVER ATT PRESENTERA SOMMARKURSERNA 2024 FÖR DIG! Låt dig inspireras av någon av våra kurser och unna dig själv en egen semestervecka i sommar med just din drömkurs. Här i hjärtat av Småland, i vacker och lugn...

Läs mer och visa alla kurser med Ädelfors Folkhögskola

Highlights