Visa kurser.se som: Mobil

Nu kan du göra en intresseanmälan till sommarkurserna 2022. Använd formuläret nedan.
Pandemin stoppade sommarkurserna 2020 och 2021. I höstas kunde vi dock köra åtta av sommarkurserna som helgkurser med härligt kreativa och lärorika möten. Nu siktar vi på tredje sommaren gillt under veckorna 25-28, 2022! Vi erbjuder en färgstark kurspalett; bland annat inom hantverk/skapande, textil, trädgård, kropp/hälsa, musik/sång och kreativt skrivande. Under pandemin har vi passat på att göra en omfattande ombyggnation och renovering  av skolan. Välkommen i sommar att få nya kunskaper, komplettera gamla och möt andra som delar din lust att lära. Det bli möten i kreativ miljö, fräscha lokaler, bekvämt hotellboende och god mat i vår renoverade restaurang. Allt med den småländska naturen som inramning. Ha en härlig höst, vinter och vår så ses vi i sommar!

Om oss
Ädelfors Folkhögskola erbjuder en modern kurs- och konferensanläggning i Holsbybrunn utanför Vetlanda i hjärtat av Småland.  Vi erbjuder kortkurser inom många olika områden. I hotelldelen bor du i trivsamt och praktiskt inredda 3-stjärniga hotellrum med hög komfort. Både enkel- och dubbelrum finns till förfogande. För den som har särskilda behov finns möjlighet att bo i egen, anpassad lägenhet. Skolans restaurang är uppskattad för sin goda mat. Här serveras frukost, förmiddagsfika, lunchbuffé, eftermiddagsfika och middag. Det finns alltid ett vegetariskt alternativ. På kvällarna håller vi baren öppen.

På Ädelfors Folkhögskola finns även stora möjligheter för dig som vill aktivera dig på kvällarna under din kursvistelse. Vi erbjuder flera kostnadsfria aktiviteter. På området finns bland annat motionsspår i skogen, nybyggt gym, padelbana, tennisbana, bastu, bangolf, bordtennis, boule och biljard. Vi har dessutom ett trevligt bibliotek med den senaste litteraturen och spel för utlåning. 

» Mer information
För mer information om Ädelfors Folkhögskola eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Ädelfors Folkhögskola

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Ädelfors Folkhögskola och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Ädelfors Folkhögskola

Kunskapens väg 3
574 53 Holsbybrunn

Tel: 0383-571 00
www.adelfors.nu


Bli den första att recensera Ädelfors Folkhögskola!

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Ädelfors Folkhögskola och få mer information, fyll i följande uppgifter: