Illustrera sommarkurs

Ädelfors Folkhögskola, i Holsbybrunn
Längd
5 dagar
Pris
5 995 SEK
Nästa kurstillfälle
16 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 dagar
Pris
5 995 SEK
Nästa kurstillfälle
16 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Kom och lär dig att illustrera i en inspirerande miljö! Du lär dig om bildberättandets historia och lär dig grunderna i illustration

Vi kommer att ha olika ritövningar som är roliga och lättsamma, utomhus och inomhus och även pröva på stilleben och teckning. Vi går igenom tekniker som akvarell, flytande tusch, kol, pastel och collage. Hur berättar man bäst med bild och text? Hur får man en bild att lyfta texten? Slutligen så kommer vi att göra egna illustrationer i valfri teknik och har du en egen berättelse som du vill bildsätta så tar du med den, annars kommer det att finnas en text som du kan bildsätta.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

16 juni, 2024

  • Kurs
  • Holsbybrunn
  • Sista ansökan: Löpande

Kostnader

5 995 kr inkl. kost och logi.

Kursledare

Kursledare är Julia Thorell som är utbildad grafisk formgivare och illustratör vid Konstfack och har hittills publicerat två serieromaner, fyra barnböcker och medverkat i tre antologier. Böckerna har getts ut i fem olika länder: Sverige, Norge, Danmark, Polen och Kina. Hon är verksam i Stockholm och håller även i kurser på ABF och frilansar som illustratör. ”Jag brinner för bildberättande som konstform, både för barn och vuxna!”

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Illustrera sommarkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Ädelfors Folkhögskola
Kunskapens väg 3
574 53 Holsbybrunn

VI ÄR GLADA ÖVER ATT PRESENTERA SOMMARKURSERNA 2024 FÖR DIG! Låt dig inspireras av någon av våra kurser och unna dig själv en egen semestervecka i sommar med just din drömkurs. Här i hjärtat av Småland, i vacker och lugn...

Läs mer och visa alla kurser med Ädelfors Folkhögskola

Highlights