Visa kurser.se som: Mobil

Välkommen till Artistique Dance & Show School

sara

Artistique Dance & Show School

Vi på Artistique vänder oss till alla er som vill och vågar satsa på sin dans. Vi finns för alla er som drömmer om att vara den som står på scen, men även för dig som inte vågar satsa fullt ut. Många av våra elever jobbar idag som lärare i dans.

Vi erbjuder många roliga och inspirerande kurser . Men framförallt arbetar vi mycket med den sociala biten med elever och mellan elever. Idag är den kontakten mycket viktig!

Hos oss får du en mysig upplevelse med små grupper och nära kontakt med din lärare! Vi vill ge dig en sån fin bredd som möjligt med kvalité och glädje.

Du som är liten, kommer att få igång motoriken i kroppen på ett roligt, fartfyllt och dansant vis.

Våra lärare:

Pernilla: Grundaren av Artistique Dance & Performance. Utbildad vid den 3- åriga Yrkes Dansutbildningen på Balettakademien. Sedan dess har hon erfarenhet från att ha tränat och koreograferat elit konståkare, gymnaster och dansare.

Sara: Utbildad dansare på Balettakademien i Göteborg samt Broadwaydancecenter, New York. Frilansar som scendansare och danspedagog. Har bl.a. både medverkat i och koreograferat för Melodifestivalen. Under sin tidiga danskarriär landslagsmedlem i Lindy Hop.

Christel: Christel är en inspirerande och energisk instruktör i en rad olika träningsformer. Christel lever och andas träning! Genom enkel pedagogik och rörelsekärlek leder hon nybörjare såväl som vana idrottare/elitidrottare genom träningspasse.

Sadie: Sadie har kommit hela vägen från Amerika för att få göra det hon älskar mest. Hon har alltid haft en passion för dans och är exalterad över att få chansen att dela den med andra! Hon tog sin examen under the College of Education in Dance Education, inom dans och rörelse.

Michelle: Michelle är en fantastisk expert på Cheerleading och akrobatik. Hon har nåt mycket stor framgång de senaste åren med sina elever! Utbildad dansare på dansgymnasium, samt Artistique danslinje. Under sommaren 2013 vidareutbildade sig Michelle i New York på Broadway dance center och har nu dansat med många av världens mest ledande dansare i bla Jazz, Lyrical, Pilates. 

My: My är en energisk danslärare som inspirerar dig ut i fingerspetsarna. Gedigen danserfarenhet i 15 år där hon bla. deltagit i olika tävlingssammanhang såsom Andraplats i kategori Hiphop NewStyle i Boråsjidder Battle samt tävlat i Crewbattle på Göteborgs Mästerskapen Cypher Nights.

Marina: Zin utbildad Zumba instruktör. Hon har nu många års erfarenhet av Zumba som hon sprider med glädje bland våra motionärer! Vi är stolta som även kan skicka ut henne som konsult på andra träningsanläggningar pga hennes fantastiska kunskap.

Caroline: Caroline Nithander är utbildad i New York och har undervisat dans i 12 år. Hon har koreograferat och dansat i Eurovision Song Contest för Lettland, Scandinavian Salsa Congress, Gothia och Partille Cup samt jobbat som bakgrundsdansare för ett flertal Hiphop-artister. 

Lina: Lina Frick har varit en aktiv dansare i många år och brinner för att undervisa. Hon är utbildad vid Angereds gymnasiet 2006-2009 samt Artistique danslinje. Har många års erfarenhet av att jobba med barn hos oss! Alla älskar hennes positiva energi som hon sprider runtom sig

Isabelle: Isabelle hittade sin grej när hon var fyra år. Hon tog då sin första dansklass och har varit djupt förälskad sen dess. Hon hann testa på många olika stilar sen började hon på  estetdans-program på gymnasiet. Isabelle är även utbildad på Arristiques danslinje i många år!

Emma: Emma är utbildad på Svenska balettskolan, Åsa folkhögskolas 5-style linje och Åsa folkhögskolas One-style linje, inriktning House. Hon har undervisat i över 4 års tid främst i Jönköping där hon har varit med och byggt upp streetdance kulturen från grunden. Hon har tävlat och gjort uppträdanden runt om i Sverige och Europa.

» Mer information
För mer information om Artistique eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Artistique Dance & Show School

Kurser

Kurs
Dans Pris Ort Snittbetyg
Möhippor / svensexa eller kalas med dans tema Göteborg
Balett
Artistique performance och musikalteater 1 630 SEK Göteborg
Barndans
Barndans Göteborg
Salsa och Latino
Zumba 1 200 SEK Göteborg
5,0 (1)
Streetdance och Hiphop
BURLESQUE/Women moves/feminine street jazz 1 630 SEK Göteborg
Dancehall 1 550 SEK Göteborg
Hiphop 1 550 SEK Göteborg
STREET / JAZZ / MTV 1 480 SEK Göteborg
Övriga danskurser
1-årig förberedande dans och musikal linje 22 000 SEK Göteborg

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Artistique Dance & Show School och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Artistique Dance & Show School

Sankt jörgens väg 18
42249 Hisings backa

Recensioner

Jag
(5)
När är det dags , vad jag längtar
CK
(5)
Denna dansskola ger kraft och plats till alla. Varje individ är viktigt och ger oss så mycket glädje!
Maggie
(5)
Älskar My, rolig, duktig och pedagogisk. Kan inte fråga efter mer.
Artistique Dance & Show School
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Artistique Dance & Show School och få mer information, fyll i följande uppgifter: