Tonårsyoga 13-16 år

Längd
14 tillfällen
Pris
1 820 - 2 080 SEK
Nästa kurstillfälle
25 januari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
14 tillfällen
Pris
1 820 - 2 080 SEK
Nästa kurstillfälle
25 januari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Info om Tonårsyoga 13-16 år

Tonårsyoga 13-16 år

Kursen är anpassad till tonårsperioden med allt som händer både fysiskt och mentalt. Målet är att hitta en stabil grund och lära känna sig själv inifrån och ut. Yogan är ett bra redskap för att hantera stress och prestationsångest. Yogan hjälper oss att bli vän med våra kroppar, bidrar till ökad självkänsla och skapar lugn i vårt sinne.

Vi kommer noggrant gå igenom de vanligaste förekommande yogapositionerna inom hatha yoga så att alla kan hänga med. Vi kommer också prova på andningsövningar och avslutar alltid klassen med en djupavslappnande vila.'

Lärare tonårsyoga: Titti Bjerner

OBS! Hela kursen är 14 veckor, men det går bra att hoppa på och gå de återstående veckorna, senast då 6 gånger återstår. Vi anpassar kurspriset efter återstående gångerna (110kr/gg).

Plats: Yogarummet Björkhagen, Halmstadsvägen 41, T-Björkhagen

Tid: Torsdagar 16.45-17.45

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Tider

Torsdagar kl 16.45-17.45 

Instruktör

Om Titti Bjerner, lärare tonårsyoga

Jag började yoga i början av 90-talet när jag var tonåring. Sedan dess har jag haft yogan som ett viktigt verktyg att hantera livets olika utmaningar.

Jag gick min första yogalärarutbildning i Ashtanga yoga 2011. Sedan dess har jag även gått lärarutbildningar i bla. Hatha yoga, Rocket yoga, mammababy yoga och gravidyoga och senast Yin yoga. Jag varierar min yoga efter vad som känns rätt för tillfället och tar influenser från olika stilar.

Utöver yogan arbetar jag som konstnär och smyckedesigner. Jag har fyra barn i åldrarna 1-19 år.

Titti om yoga
Yogan är en del av mitt liv, som ett ankare till mitt sanna jag. När livet känns rörigt eller övermäktigt känns det väldigt tryggt att veta att det finns en trygg plats att landa via yogans hjälp. Det är en viktig aspekt jag gärna delar med mig av i min undervisning.

Kostnader

Kurs 14 ggr : 1820 kr

Kurs 16 ggr: 2080 kr

Det går bra att hoppa på pågående kurs och betala för de återstående veckorna till 130kr/gång.

Det går bra att hoppa på en pågående kurs och gå de återstående veckorna, senast då 6 gånger återstår. Vid bokning då mindre än 12 veckor återstår justerar vi kurspriset till 130kr/gång.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Tonårsyoga 13-16 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.