Visa kurser.se som: Mobil
Visar 1-20 av 234 träffar

Avslappning - ett måste för återhämtning

Vi alla måste lära oss att slappna av mer. I dagens samhälle blir allt fler påverkade av stressen som omger oss var dag. Stressen kan bidra till dålig sömn och viktuppgång. För vissa går även stressandet ut över de nära relationerna och humöret vilket kan sluta illa. Alla borde lära sig att slappna av för bidra till en bättre omgivning. 

Slappna av med en yogakurs

Yoga kan vara ett bra sätt att slappna av. Yogaandningen hjälper dig att syresätta blodet och gör dig per automatik avslappnad. Efter en timmes yogapass kommer du att känna dig som en ny människa. Välj den yogakurs som passar dig bäst. Vissa yogatyper är mer avslappnande och andra mer fysiska. Lär dig mer om de olika typerna av yoga genom att läsa vår guide 15 olika sorters yoga.

Stresshantering och mindfulness

Har du kommit så långt i din stress att du inte ens kan slappna av under ett yogapass? Då borde du gå en kurs i stresshantering för att lära dig att slappna av. Mindfulness är ett annat verktyg som många uppskattar. Under en mindfulnesskurs lär du dig att fokusera inåt för att skapa ett inre lugn. Mindfulness grundpelare är medveten närvaro och mental träning. 

Jämför kurser