Familjeyoga

Yoga tillsammans med familjen

Har ni fler i familjen som gillar att yoga? Gå på familjeyoga i sällskap av varandra. I familjeyogan utövar ni olika yogapositioner och kommer ner i varv tillsammans. Ni får en fridfull stund helt enkelt. 
Visar 1-1 av 1 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-1 av 1 träffar
 

Mer om familjeyoga

Gå på yoga tillsammans hela familjen! Om ni är fler i familjen som är intresserade av yoga är det perfekt att gå en kurs tillsammans. Familjeyoga passar alla familjer oavsett ålder och hur stor familj du har. Stärk era relationer och ha kul tillsammans. Familjeyoga är inte bara för föräldrar och barn, här ges möjlighet till att mormor, morfar, farmor och farfar också kan följa med. Ha kul och utforska yoga tillsammans!

Yoga för hela familjen

Ta med hela familjen på en yogakurs. Varken du eller ditt barn behöver ha några förkunskaper för att delta på en kurs, alla är välkomna. Under kursen får du möjlighet att lära dig och utveckla bland annat din koordination, rörlighet och koncentration. Det är vanligt att arrangören blandar in sagor i sina pass för att göra det roligt och spännande för barnen. Yogaövningarna brukar göras individuellt eller i par. Kursledare hjälper till och visar dig alla övningar som ska göras på ett pedagogiskt och lugnt sätt. Här sätts ingen press och inga krav på dig utan du får tid på dig att testa och hitta rätt. 

Det här får du göra på en kurs:

  • Testa på olika yogaövningar
  • Träna på din koordination
  • Lära dig hantera stress 
  • Träna på din koncentration
  • Träna på din andning
  • Ha kul!

Oftast behöver du inte ha några redskap med dig, det brukar finnas tillgängligt att låna på plats. Kom som du är! 

Varför gå på en kurs tillsammans?

Du får kvalitetstid med ditt barn! Det är ett roligt sätt att umgås på och du och ditt barn får chansen att komma varandra närmre. Efter kursen får ni med er massor av övningar och lekar som kan göras hemma hos er. Roligt för både dig och ditt barn!

Ditt barn får även möjlighet att umgås och leka med andra barn. Och vem vet, kanske även du hittar dig en ny vän.

Vanliga yogastilar som ingår i kursen

  • Hathayoga
  • Medicinsk yoga
  • Kundaliniyoga

Yoga med barn

Familjeyogan är till för alla! Det finns både kurser som är anpassade för specifika åldrar och de kurser där alla kan gå, oavsett ålder. Passet anpassas efter barnens utveckling för att alla ska kunna vara med och ha kul. Helt utan krav på prestation. Gå på ett familjeyogapass och hitta lugn och energi. 

Är ditt barn intresserad av barnyoga?

Efter en kurs i familjeyoga kanske ditt barn är intresserad av att gå på barnyoga. Du hittar många kurser i yoga för barn på kurser.se. Barn i alla åldrar är välkomna på och passen anpassas efter barnets ålder! Läs mer och hitta en kurs som passar ditt barn.

Andra kurser för barn och föräldrar

När du och ditt barn har lärt er utöva yoga kanske ni är intresserade av att gå en annan kurs tillsammans. Vi tror på ett livslångt lärande och har massor med kurser för barn och föräldrar i allt från dans och keramik till mindfulness och målning. Vad skulle ni vilja lära er härnäst? Hitta en kurs som passar er.

Jämför kurser
Mer inom området