Familjeyoga 7-100 år

Längd
8 tillfällen
Pris
1 040 SEK
Längd
8 tillfällen
Pris
1 040 SEK
Få mer information om kursen 👍

Info om Familjeyoga 7-100 år

Familjeyogan är uppbyggt kring olika yogapositioner inspirerat från bl.a djurriket som vi gör ihop med barnet/barnen. Vi har skoj lika mycket som vi övar på kroppskontroll och akrobatik genom olika balansövningar.

Vi kommer även nosa på hur man som barn och förälder kan meditera tillsammans för att hitta gemensamt lugn och avslappning i vardagen. 

Tillsammans utforskar vi hur vi kan hitta ro och fokus inom oss själva men också hur vi kan leka och utmana vårt mod med hjälp av våra kroppar.

Mamma, pappa, farmor, morfar, kusiner, syskon, kompisar. Barnen är främst mellan åldrarna 7-11 år, de vuxna får vara hur unga eller gamla som helst .Vem du är och vilka du har i din familj- det avgör du själv.

Inga förkunskaper inom yoga krävs, men gärna ett nyfiket och lekfullt sinne.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Tider

Lördagar 11.30-12.30 varannan vecka, ojämna veckor på Yogarummet Bagarmoss- 

Priser

8 ggr: 1040 kr -kurs Bagarmossen 

Priset 130:-/gång är för ett barn och då kan en vuxen följa med. Dock så köper man hela kursen, det är ej drop-in. I det fall det är fler vuxna än barn betalar de 80:-/vuxen. Kursavgiften är kopplad till ett barn så man kan låta olika vuxna få vara med om inte samma vuxenperson kan alla gånger.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Familjeyoga 7-100 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.