Visa kurser.se som: Mobil

Tantra för kvinnor

NBV
Kursinformation
Karlskrona
Hela höstterminen 2021
1 750 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Tantra Yoga för Kvinnor

- ett utvecklande systerskap för moderna gudinnor -

Kursstart den 02 september - udda torsdagar. Vi tränar hela HT21, och efter jullovet fortsätter vi.

Drop in t.o.m. v.41

Behovet av att kvinnor samlas för att värdera på rätt sätt sina kroppar, att lära sig att älska sig själva och att ansluta sig i harmoni med andra kvinnor blir mer och mer uppenbart i en värld som snabbt förändras. Många kvinnor längtar utan att ens veta ... Varje kvinna vet intuitivt att det finns mer. Mer av njutning, tillfredsställelse, lycka och njutning i hennes kropp.

Men ofta vet hon inte hur man får tillgång till det, vilket lätt leder till frustration, sorg, besvikelse. En kvinnas längtan efter uppfyllelse blir utrotad till ett oändligt sökande efter yttre perfektion - att leta efter den perfekta tidningskroppen, att söka godkännande, behovet av att bli önskad, att tro att hennes värde bestäms av andra.

Eftersom världen på många sätt blir hårdare, framstår den feminina närvaron genom mjukhet, ömhet, naturlighet, integrerad vildhet, lekfullhet och spontanitet, ovillkorlig kärlek, skönhet och harmoni som en växande nödvändighet för välbefinnande både på individnivå och i samhället.

En kvinna som upptäcker sig själv och omfamnar sig själv är en kvinna som läker och blir bemyndigad genom att utnyttja hennes oändliga möjligheter. De gamla tantriska lärorna såg kvinnor som förkroppsligandet av oändlig kärlek och gränslös kraft som upprätthåller något liv. Vi tror att varje kvinna har inom sig allt hon behöver för att vara helt extatisk och uppfyllt - hon behöver bara lära sig hur. Vår kurs är en inbjudan till alla modiga kvinnor som vill väcka sina feminina potentialer till liv. Det finns så mycket att lära, så mycket att uppleva, börjar med den feminina kroppen och går djupare i det fascinerande inre universum av energier, känslor, känslor och andliga tillstånd.

Denna kurs är en härlig självupptäcktsresa till kvinnlighetens mysterier och dess härligheter. Genom att förena aktuell vetenskap med gamla österländska visdomsläror (från Tantra, taoismen och andra mysterieskolor) som möter dagens kvinnas behov, är vårt mål med denna kurs att väcka kvinnlighet så att varje kvinna kan lära sig att leva henne livet mer fullständigt.

Pris: 1400kr/HT alt. 2200kr/VT eller 200kr/pass.

Terminsavgiften betalar man i förskott.

Varma hälsningar,

Georgiana

Yoga ger dig bl.a. hälsa, balans, inre styrka och harmoni.

NATHA Yogacenter

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Tantra för kvinnor.

NBV

Vill du starta en studiecirkel?

Vill du, dina vänner eller din förening lära er något nytt tillsammans? Lämna dina kontaktuppgifter här, så kontaktar vi dig med mer information om vilken hjälp vi kan erbjuda dig för att du snabbt och enkelt ska kunna starta din...


Läs mer och visa alla kurser med NBV

Kontaktuppgifter till NBV

NBV

Ystadvägen 15
21430 Malmö

Tel: 761 175 305

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Tantra för kvinnor!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Tantra för kvinnor, fyll i följande uppgifter: