Visa kurser.se som: Mobil

1:a 5 månaders kursen i yoga, tantra & meditation!

Natha Yoga Institutet
Kursinformation
Stockholm, Täby
7 veckor
3 400 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Yoga och meditationskurs - Natha Yoga Institutet

MASTERCOURSE IN CLASSIC YOGA&TANTRA GURUKULA STYLE. EXPANDING LIFEFORCE AND CONSCIOUSNESS. AWAKENING YOUR SPIRIT, YOUR HIDDEN SIDDHIS, THE CHAKRAS AND KUNDALINI SHAKTI!


Det rasar in anmälningar och jag vet inte exakt hur många platser jag har kvar till vårens termin. Så vill ni gå, vänta inte med att mejla mig. Jag kommer inte ta in några nybörjare sedan. De som redan mejlat mig har jag reserverat plats för så var inte oroliga.


Detta:


Lär dig yoga enligt det gamla Gurukula systemet. Stora förändringar inför nästa termin!
Jag har länge haft en önskan om att få lära ut yoga på samma sätt som man ursprungligen lärde sig yoga. Man bodde och studerade/praktiserade yoga på Ashram under sin mästare, ett system som kallas Gurukula. Att leva och bo med sin mästares (Guru) klan (kula). Ofta under en period på 12 år.


Nu är det ju praktiskt omöjligt men däremot kan man anpassa utbildningsmodellen och skapa någon form av modern variant av det klassiska systemet.


Så nästa termin kommer jag ta emot max 30 sadhakas (yogastudenter) så att vi sedan kan utvecklas och lära oss alltmer avancerad yoga utan att tempot hela tiden dras ner av nybörjare. Så jag kommer inte ta emot några nya studenter sedan under hösten.


Det kommer bli bra. När jag känner att månen är extra stark någon dag kan jag fokusera på någon lämplig, antik tantrisk meditation och slipper lägga ner tid på att lära några Surya namaskar (solhälsningen).


Jag kommer jobba regelbundet med en och samma grupp elever som sakta kommer bli kunniga och avancerade yogis.


Upplägget blir så att det blir yoga 1 ggr i veckan i shalan (yogastudion) måndagar 19:05-20:20 och sedan intensiv fördjupning tor-sön i olika ämnen för de som vill ca var 2:an/3:e månad. Det kommer även erbjudas möjligheten att gå och lära sig den avancerade Kria yogan en söndag var 2:an/3:e månad. 1 ggr om året åker vi på yogaresa. De som vill hänger med. Det enda jag kräver är att man åtminstone försöker gå regelbundet på yoga 1 ggr i veckan i shalan, för att utvecklingen skall ha ett fint flöde.


Så jag har 30 platser. Mina gamla elever har förtur. Många har ju gått för mig i över 12 år. Men jag måste få besked av alla så jag vet bokningsläget.

Pris 3400 kr för hela terminen 28 jan-17 jun. Man betalar extra för fördjupningskurserna efter möjligheten att gå. Early Bird/betala tidigt rabatt 2900 kr. Om man kan betala före Julafton


Anmälan är öppen.

MASTERCOURSE IN CLASSIC YOGA, TANTRA & MEDITATION – GURUKULA STYLE

Tid: ca 5 månader. Måndagar 19:05-20:20. 
Pris: 3400 kr 

Målgrupp

För alla med ett brinnande intresse för att lära sig mer om yoga, tantra och meditation och som vill expandera sitt medvetande.

Kostnader

3400 kr. Early bird 2900 kr.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om 1:a 5 månaders kursen i yoga, tantra & meditation!.

Natha Yoga Institutet

Natha Yoga Institutet i Täby Stockholm Sverige

Genuin, äkta yoga och meditation i Stockholm under ledning av yogamästare - Natha Yoga Institutet.

På hemsidan finner du all info och recensioner från deltagarna och där kan du höra yogi Shreyananda Natha berätta mer om utbildningen. Natha Yoga Institutet har sina fina lokaler i Täby utanför Stockholm i en exklusiv spa miljö och har...


Läs mer och visa alla kurser med Natha Yoga Institutet

Kontaktuppgifter till Natha Yoga Institutet

Natha Yoga Institutet

Svetsarvägen 5
18775 Täby

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera 1:a 5 månaders kursen i yoga, tantra & meditation!!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner
Läs recensioner