Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Lugn yoga (Distans)

ABF Stockholm
Kursinformation
Distans
1 tillfälle
150 SEK

Info om Lugn yoga (Distans)

Lugn yoga för alla - du behöver inga förkunskaper och du behöver inte vara vig!

Prova på!
Nu finns möjligheten att testa våra populära yogaklasser. Kostnaden är 150 kr, detta dras av på din kursavgift om du anmäler dig till befintlig kurs vid prova på tillfället.

Kursmaterial
Du behöver en dator eller surfplatta/mobil med internetuppkoppling. En yogamatta eller vanlig matta som underlag, samt en filt och eventuellt en kudde. Om du har yogablock får du gärna använda dem, men annars fungerar en eller flera tjocka böcker bra. 
Upplägg
Det här är en distanskurs som genomförs via Google Classroom. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. 
Träffen genomförs via 1 digital videoträff tisdagar 1/9 18.00-19.30. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.

En inspirerande kurs i lugn yoga som passar alla oavsett tidigare erfarenhet eller förutsättningar. Kursen byggs upp på ett systematiskt vis och innehåller tekniker som går att anpassa efter behov och önskemål. Du får även en introduktion i de klassiska yogateknikerna och deras positiva verkan på kropp och sinne.
Under klasserna kommer du att få lära dig:

-Asana, fysiska rörelser
-Pranayama, andningstekniker
-Yoga nidra, djupavspänning
-Dhyana, meditation


De olika yogateknikerna syftar till att koordinera kropp och sinne. Tillsammans skapas en helhet som bidrar till stadighet, stillhet och balans såväl fysiskt som emotionellt och mentalt.

Om ledaren: 
Matilda Hedman har många års erfarenhet av och utbildning inom hatha yoga, ashtanga, vinyasa flow samt yin yoga och tror att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna inåt och ge kroppen det den behöver. Hon undervisar intuitivt med fokus på balans och energiflöden. Hon ser livet och yogan som en ständig utvecklingsprocess och tycker om att göra yogan prestigelös och tillgänglig för många.

Bra att veta

För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Lugn yoga (Distans).

ABF Stockholm

Välkommen till ABF Stockholm!

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Vi tror på solidaritet, jämlikhet och alla människors deltagande.  Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!  Vi har kurser och studiecirklar i språk, konst, hantverk, data, musik,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Stockholm

Kontaktuppgifter till ABF Stockholm

ABF Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lugn yoga (Distans)!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser