Engelska i Galway

Längd
2 veckor och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 veckor och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Engelska i Galway

Galway räknas som Irlands kulturhuvudstad och här vimlar det av musikpubar, restauranger, teatrar och exceptionellt många festivaler som anordnas teman som konst, musik, hästkapplöpning och ostron. Staden har anor från medeltiden och delar av stadskärnan är bevarad från den tiden. Det omgivande dramatiska landskapet är unikt och idealiskt för utomhusaktiviteter som ridning, golf, segling, surfing och tennis.

Skolan och undervisningen

Skolan ligger i en modern byggnad med havsutsikt och stranden på bekvämt avstånd. Det har 25 rymliga klassrum, uppehållsrum, café, föreläsningssal, bibliotek samt en trädgård där det ibland ordnas grillkvällar. Skolan kan även hjälpa till att boka olika tillvalsaktiviteter, till exempel golf, falkjakt, ridning, windsurfing, segling, kajak eller fiske. Metodologin bygger på en blandning av nyskapande och traditionella inlärningstekniker för att passa alla sorters studenter. Här kan du läsa allmän engelska, Cambridge exam preparation eller en 50+ kurs.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstart

  • Kurs
  • Galway
  • Engelska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Engelska i Galway och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights