Italienska i Bologna

Internationella Skolorna
Kursinformation
Bologna
1 veckor och uppåt
Löpande kursstart
3 900 SEK Momsfri
Italienska

Kursbeskrivning

italienska i Bologna Italien

Italienska i Bologna

Läs italienska i Bologna och upptäck en av Italiens äldsta städer! Italiens kulinariska huvudstad erbjuder ett stort gastronomiskt utbud och ett besök på matmarknaden är ett måste. Stadsbilden kännetecknas av de vackra arkaderna och terrakottafärgade byggnaderna som finns överallt i stadskärnan. Här finns också västvärldens äldsta universitet, grundat 1088.

Skolan och undervisningen

Skolan ligger i en historisk fastighet centralt i Bologna, nära stadskärnan och Bolognas största park, Margherita. Undervisningen integrerar de kommunikativa metoderna för grammatik och syntax med innovativ användning av ljud, video och andra autentiska undervisningsmaterial. Man försöker i möjligaste mån skräddarsy undervisningen utifrån elevernas behov. Skolan anordnar också olika aktiviteter och utflykter som du kan delta i på fritiden.

Här erbjuds kurser i allmän italienska som kan kombineras med tillvalen kultur och konversation, matlagning och vinprovning. Du kan även välja affärsitalienska eller italienska 45+ . Skolan är godkänd av CSN.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska i Bologna och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm


Recensioner
Bli den första att recensera Italienska i Bologna !
Intresseanmälan

För att få mer information om Italienska i Bologna , fyll i följande uppgifter: