Italienska i Bologna

Längd
1 veckor och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 veckor och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

italienska i Bologna Italien

Italienska i Bologna

Läs italienska i Bologna och upptäck en av Italiens äldsta städer! Italiens kulinariska huvudstad erbjuder ett stort gastronomiskt utbud och ett besök på matmarknaden är ett måste. Stadsbilden kännetecknas av de vackra arkaderna och terrakottafärgade byggnaderna som finns överallt i stadskärnan. Här finns också västvärldens äldsta universitet, grundat 1088.

Skolan och undervisningen

Skolan ligger i en historisk fastighet centralt i Bologna, nära stadskärnan och Bolognas största park, Margherita. Undervisningen integrerar de kommunikativa metoderna för grammatik och syntax med innovativ användning av ljud, video och andra autentiska undervisningsmaterial. Man försöker i möjligaste mån skräddarsy undervisningen utifrån elevernas behov. Skolan anordnar också olika aktiviteter och utflykter som du kan delta i på fritiden.

Här erbjuds kurser i allmän italienska som kan kombineras med tillvalen kultur och konversation, matlagning och vinprovning. Du kan även välja affärsitalienska eller italienska 45+ . Skolan är godkänd av CSN.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstart

  • Kurs
  • Bologna
  • Italienska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska i Bologna och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights