Engelska i London

Längd
Från 1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Från 1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Engelska i London

London är en livlig och multikulturell stad. Här finns shopping i världsklass, gröna parker, restauranger med mat från jordens alla hörn, konserter, teatrar, musikaler, utställningar, pubar, nattklubbar och en mängd kända attraktioner. Listan kan göras hur lång som helst!

Skolan och undervisningen

Skolan ligger vid Themsens södra strand, ’South Banks’ i centrala London och inryms i en modern och rymlig byggnad. I området finns en mångfald av affärer, restauranger och kaféer, och på 5 minuter går man till populära Borough Market. Skolan ordnar också fritidsaktiviteter varje vecka, till exempel museibesök, bowling, workshops, guidade turer och båtturer på Themsen.

Skolan erbjuder kurser i engelska på plats i London. Alla lärare är specialutbildade och går regelbundet kurser för att uppdatera sina yrkeskunskaper. Målsättningen är att förbättra säkerhet och självförtroende att använda engelskan och få bättre flyt i språket.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstart

  • Kurs
  • London
  • Engelska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Engelska i London och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights