Visa kurser.se som: Mobil

Engelska i London

Internationella Skolorna
Kursinformation
Distans, London
Från 1 vecka och uppåt
900 - 5 200 SEK
Kommande starter
London
Löpande kursstart  
5 200 SEK
Distans
Löpande kursstart  
900 SEK
Engelska

Kursbeskrivning

london, engelska, england

Engelska i London

London är en livlig och multikulturell stad. Här finns shopping i världsklass, gröna parker, restauranger med mat från jordens alla hörn, konserter, teatrar, musikaler, utställningar, pubar, nattklubbar och en mängd kända attraktioner. Listan kan göras hur lång som helst!

Skolan och undervisningen

Skolan ligger vid Themsens södra strand, ’South Banks’ i centrala London och inryms i en modern och rymlig byggnad. I området finns en mångfald av affärer, restauranger och kaféer, och på 5 minuter går man till populära Borough Market. Skolan ordnar också fritidsaktiviteter varje vecka, till exempel museibesök, bowling, workshops, guidade turer och båtturer på Themsen.

Skolan erbjuder både kurser i engelska på plats i London och distanskurser för vuxna och unga. Alla lärare är specialutbildade och går regelbundet kurser för att uppdatera sina yrkeskunskaper. Målsättningen är att förbättra säkerhet och självförtroende att använda engelskan och få bättre flyt i språket.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Engelska i London.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm


Recensioner
Bli den första att recensera Engelska i London!
Intresseanmälan

För att få mer information om Engelska i London, fyll i följande uppgifter: