Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Chester, Eastbourne, Galway, Kapstaden, St Julians, Torquay - Visa alla  
1-4 veckor
Kommande starter
Chester
Löpande  
Eastbourne
Löpande  
Galway
Löpande  
Engelska

Kursbeskrivning

engelska 50+

Engelska 50+ utomlands

50+ kurser kallar vi våra kurser för dig med lite längre livserfarenhet. Om du är 50 eller 75 år spelar ingen roll - att vi tycker om upplevelser, lärande och sociala aktiviteter har vi gemensamt.

engelska, englandVi erbjuder engelska 50+ i Eastbourne, York, Torquay och Chester i England och i Galway på Irland. Vill man till sydligare breddgrader kan man även läsa engelska på Malta eller i Kapstaden i Sydafrika. Språklektioner och spännande aktiviteter står på schemat för alla 50+ kurser. På förmiddagarna har du undervisning och på eftermiddagar och helger deltar du i ett omväxlande aktivitets- och utflyktsprogram. Aktiviteterna kan inkludera guidade visningar, kulturella besök, matlagning och mycket annat där du lär känna människor från hela världen och samtidigt förbättrar dina språkkunskaper. Kombinera en härlig semester med en kurs i engelska!

Boende

I vissa fall ingår boende i kursavgiften. I andra fall kan du lägga till det via oss eller ordna på egen hand om du hellre vill det. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Låg till avancerad nivå.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Engelska 50+.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm


Recensioner
Bli den första att recensera Engelska 50+!
Intresseanmälan

För att få mer information om Engelska 50+, fyll i följande uppgifter:

Internationella Skolorna

Kombinera språkstudier med spännande aktiviteter utomlands. Internationella Skolorna erbjuder härliga språkresor för dig som vill uppleva en ny kultur, träffa nya människor och lära dig ett nytt språk. 

Läs mer