Franska 50+ i Frankrike

Internationella Skolorna, i Aix-en-Provence
Längd
2 veckor
Nästa kurstillfälle
Löpande se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 veckor
Nästa kurstillfälle
Löpande se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Franska 50+

Dessa kurser kombinerar språk med olika aktiviteter och är öppna för alla vuxna, men har en högre medelålder än de allmänna kurserna i Frankrike – och därmed även många deltagare som är 50-plussare. Åldern spelar ingen roll – att vi tycker om resor, upplevelser, lärande och sociala aktiviteter har vi gemensamt.

Att läsa språk i landet där det talas förbättrar effektivt din förmåga att uttrycka dig och ökar ditt självförtroende i tal. Dessutom får du nya upplevelser och lära känna likasinnade.

I Aix-en-Provence kan du välja Franska och vandring eller Upptäck Provence. Standardkursen i franska kan även kombineras med tillval som golf, yoga, ridning och matlagning. Ett underbart sätt att kombinera nytta med nöje i vackra Frankrike!

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande

  • Kurs
  • Aix-en-Provence
  • Franska

Målgrupp

Låg till avancerad nivå

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Franska 50+ i Frankrike och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights