Visa kurser.se som: Mobil

Franska i Aix-en-Provence

Internationella Skolorna
Kursinformation
Aix-en-Provence
2 veckor och uppåt
Löpande kursstart
8 100 SEK
Franska
franska-i-aix-en-provence

Kursbeskrivning

Franska i Aix-en-Provence

Aix är en charmig universitetsstad med fontäner, vindlande gränder, uteserveringar och marknader. Besök gärna konstnären Cézannes målarateljé och upplev den världsberömda utsikten över berget Sainte Victoire! Från Aix kan du göra utflykter till Avignon, la Camargue och de turkosblå vikarna Les Calanques vid Medelhavskusten. Havet och den vibrerande storstaden Marseille ligger ca. 30 minuter bort.

Skolan och undervisningen

Skolan grundades av oss på 70-talet. Delar av den administrativa personalen är skandinavisk, men alla lärare är från Frankrike. Skolan är omgiven av en vacker trädgård och ligger ca 10 minuters promenadväg från centrum. Undervisningen bygger på muntlig kommunikation och metodiken gör att alla deltagare är aktiva. Genom att diskutera dagsaktuella händelser i vardags- och näringslivet får du lära dig en modern franska. Materialet anpassas till gruppens nivå och eventuella intresseområden.

Här kan du läsa allmän franska, affärsfranska, terminskurs, lärarkurs eller kombinera franska med en aktivitet som yoga, golf, ridning, måleri, vandring, det provensalska köket eller att upptäcka Provence. Skolan är godkänd av CSN.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Franska i Aix-en-Provence.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

Recensioner
Bli den första att recensera Franska i Aix-en-Provence!
Intresseanmälan

För att få mer information om Franska i Aix-en-Provence, fyll i följande uppgifter: