Italienska i Taormina

Längd
1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Italienska i Taormina

Taormina är en av Siciliens vackraste städer och ligger på öns östra bergssluttning. En linbana förbinder den gamla staden med stranden och tar dig till havet på bara några minuter. Här finns många historiska skatter och i den 2000 år gamla teatern hålls ibland konserter. Staden vimlar av slingrande gränder och mysiga restauranger och bjuder på underbar utsikt över vulkanen Etna och Medelhavet.

Skolan och undervisningen

Skolan ligger i den vackra, historisk villan ’Casa Silva’, i hjärtat av Taormina, ca 200 meter från den grekiska teatern. Till villan hör en 600 kvm stor botanisk trädgård och byggnaden utgörs av ett kulturellt centrum med många olika aktiviteter, öppet både för lokalbefolkningen och internationella studenter. Här finns också ett kök som används för matlagningslektionerna och ett café.

Alla lärare är universitetsutbildade och kursprogrammen fokuserar på kommunikation genom läs- och hörförståelse, tal och skrift. Grammatiska strukturer presenteras i aktuella sammanhang och man använder sig av dagsaktuellt material i undervisningen.

Här kan du läsa allmän italienska, individuella lektioner, 50+ kurser, italienska och matlagning eller italienska, mat och vin.

Boende i Taormina

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstart

  • Kurs
  • Taormina
  • Italienska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska i Taormina och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights