Italienska i Taormina

Internationella Skolorna
Kursinformation
Taormina
1 vecka och uppåt
Löpande kursstart
3 400 SEK Momsfri
Italienska

Kursbeskrivning

Italienska i Taormina

Taormina är en av Siciliens vackraste städer och ligger på öns östra bergssluttning. En linbana förbinder den gamla staden med stranden och tar dig till havet på bara några minuter. Här finns många historiska skatter och i den 2000 år gamla teatern hålls ibland konserter. Staden vimlar av slingrande gränder och mysiga restauranger och bjuder på underbar utsikt över vulkanen Etna och Medelhavet.

Skolan och undervisningen

Skolan ligger i den vackra, historisk villan ’Casa Silva’, i hjärtat av Taormina, ca 200 meter från den grekiska teatern. Till villan hör en 600 kvm stor botanisk trädgård och byggnaden utgörs av ett kulturellt centrum med många olika aktiviteter, öppet både för lokalbefolkningen och internationella studenter. Här finns också ett kök som används för matlagningslektionerna och ett café.

Alla lärare är universitetsutbildade och kursprogrammen fokuserar på kommunikation genom läs- och hörförståelse, tal och skrift. Grammatiska strukturer presenteras i aktuella sammanhang och man använder sig av dagsaktuellt material i undervisningen.

Här kan du läsa allmän italienska, individuella lektioner, 50+ kurser, italienska och matlagning eller italienska, mat och vin.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå

Video

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska i Taormina och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm


Recensioner
Bli den första att recensera Italienska i Taormina!
Intresseanmälan

För att få mer information om Italienska i Taormina, fyll i följande uppgifter: