EF Språkkurs i italienska, Rom - Italien

Längd
1 till 52 veckor
Nästa kurstillfälle
Varje måndag hela året se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 till 52 veckor
Nästa kurstillfälle
Varje måndag hela året se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Åk till Rom - Italien på språkkurs i italienska

Därför är EF Rom rätt för dig

  • Belägen i hjärtat av Roms historiska område
  • Stora klassrum, bibliotek och en trevlig studentlounge
  • Utflykter till Florens, Neapel och Capri
  • Närliggande sevärdheter som Piazza di Spagna, Colosseum, Piazza del Popolo och Fontana di Trevi
  • Två minuters promenad till kaféer och restauranger

Studera italienska vid EF:s skola i hjärtat av Rom, omringad av stadens kända monument och byggnader. Shoppa det senaste modet i butikerna längs Via Condotti, besök sevärdheter som Colosseum och Pantheon eller ät en oförglömlig måltid i mysiga Trastevere.

Lär dig mer, snabbare
Studera när, var och hur länge du vill med våra flexibla kurser. Från en vecka till ett helt år, välj vilken intensitet du vill ha på din kurs och sen kan du börja varje måndag hela året.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare till övre avancerad nivå.

Video

EF Intensivkurs

Förbättra ett språk effektivt för privata eller professionella ändamål. En del ämnen väljer du själv på plats. Berättigad för studiemedel från CSN.

  • 32 Lektioner/vecka
    40 min per lektion
  • 16 Allmänna språklektioner
    04 Projektlektioner
    10 Lektioner i tillvalsämnen
    02 Föreläsningar

Maximera din utveckling under din resa. Kursen rekommenderas för seriösa studenter som behöver lära sig ett språk så snabbt som möjligt av professionella skäl. Med vår välstrukturerade kursplan kommer du att både tala och skriva självsäkert på misnta möjliga tid (total kurstid 21 timmar och 20 minuter). Våra allmänna språklektioner utvecklar din grammatik och ordförråd, medan projektlektioner förbättrar dina efterforsknings- och kommunikationsegenskaper genom praktiska uppgifter skräddarsydda efter dina intressen.

Varför är EF Intensivkurs vår populäraste kurs?
För att studenter maximerar hur mycket de lär sig när de ökar sin interaktion med sina medstudenter. Detta leder till en högre kommunikationsnivå och en mängd internationella kontakter.

Vilken kurslängd är bäst?
Ju längre du stannar, desto mer kommer språket att förbättras, garanterat. Studenter brukar generellt anmäla sig till den längsta möjliga kurslängden så att de kan nå den högsta möjliga språknivån.

Boende i Rom

Ditt hem i Rom

Bli en del av en ny kultur. Du kommer känna dig som hemma oavsett om du bor hos i ett värdhem eller på EF:s studenthem i trendiga Trastevere.

EF Värdfamilj
Få ut maximalt av den kulturella upplevelsen genom att bo med en välkomnande lokal värdfamilj i deras hem. Upplev kulturen, lär dig nya uttryck och återvänd hem med ett bättre uttal. Värdfamiljerna är noga utvalda och är bekvämt placerade nära lokala transportalternativ, så att du kan komma och gå som du vill. Du får ta del av frukost och middag hos dina värdar på vardagar och även lunch på helgerna.

EF Hotel
Samtliga EF-destinationer erbjuder möjligheten att bo på hotell, med alternativ från 2- till 4-stjärniga hotell, alla inom behändigt avstånd. Med detta alternativ kan du räkna med god service i form av utbud av restauranger, gym, tvättservice och ofta även pool.

EF Residence
Bo i hjärtat av din studieort, i närheten av skolan, tillsammans medandra EF-studenter från över 100 olika länder och upplev ett internationellt utbyte av kultur och traditioner. Från boendet kan du enkelt ta dig med kollektivtrafik till skolan, affärer, restauranger, underhållning eller sportanläggningar i centrum. De flesta EF residence erbjuder full tillgång till WiFi och vissa måltider kan ingå.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av EF Språkkurs i italienska, Rom - Italien och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.