Italienska i Trieste

Internationella Skolorna
Kursinformation
Trieste
1 vecka och uppåt
Löpande kursstart
3 200 SEK Momsfri
Italienska

Kursbeskrivning

Trieste i Italiens nordöstra hörn blev italiensk först i slutet av första världskriget efter att i århundraden varit en del av kejsardömet Österrike-Ungern. Den här brokiga historien har präglat staden, inte minst i arkitekturen. Trieste är vackert belägen vid havet med omgivande klippor och gröna kullar. I centrum ligger de gamla, charmiga stadsdelarna, där gågatorna är fyllda med kaféer, restauranger och butiker, vilket skapar en speciell och livlig atmosfär. Det var här som de första italienska kaféerna grundades. De var viktiga mötesplatser för både handelsmän, författare och musiker, bland andra James Joyce. 

Skolan

I Trieste erbjuds allmän italienska, konversation, sommarkurser för ungdomar och terminskurser. Man kan även kombinera standardkursen med kulturella tillval. Skolan ligger centralt i ett elegant 1700-talspalats i venetiansk stil. Den har 6 modernt utrustade klassrum med AC. Det finns även bibliotek och biosalong. Kursdeltagarna är i alla åldrar och kommer från hela världen. Skolan är godkänd av CSN.

Undervisning

Skolans undervisningsmetod grundas på modern teknik för att lära ut italienska som främmande språk. Kursdeltagarna utvecklar genom praktiska metoder hörförståelse, inlärning och kommunikation. Med små grupper bygger man en tillförlitlig relation mellan lärare och kursdeltagare, där var och en får det stöd som behövs. Alla lärare har universitetsexamen.

Boende

Vi kan hjälpa till att ordna boende. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Italien.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska i Trieste och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

Tel: 08-789 42 10
www.folkuniversitetet.se


Recensioner
Bli den första att recensera Italienska i Trieste!
Intresseanmälan

För att få mer information om Italienska i Trieste, fyll i följande uppgifter: