Italienska i Trieste

Längd
1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Trieste i Italiens nordöstra hörn blev italiensk först i slutet av första världskriget efter att i århundraden varit en del av kejsardömet Österrike-Ungern. Den här brokiga historien har präglat staden, inte minst i arkitekturen. Trieste är vackert belägen vid havet med omgivande klippor och gröna kullar. I centrum ligger de gamla, charmiga stadsdelarna, där gågatorna är fyllda med kaféer, restauranger och butiker, vilket skapar en speciell och livlig atmosfär. Det var här som de första italienska kaféerna grundades. De var viktiga mötesplatser för både handelsmän, författare och musiker, bland andra James Joyce. 

Skolan

I Trieste erbjuds allmän italienska, konversation, sommarkurser för ungdomar och terminskurser. Man kan även kombinera standardkursen med kulturella tillval. Skolan ligger centralt i ett elegant 1700-talspalats i venetiansk stil. Den har 6 modernt utrustade klassrum med AC. Det finns även bibliotek och biosalong. Kursdeltagarna är i alla åldrar och kommer från hela världen. Skolan är godkänd av CSN.

Undervisning

Skolans undervisningsmetod grundas på modern teknik för att lära ut italienska som främmande språk. Kursdeltagarna utvecklar genom praktiska metoder hörförståelse, inlärning och kommunikation. Med små grupper bygger man en tillförlitlig relation mellan lärare och kursdeltagare, där var och en får det stöd som behövs. Alla lärare har universitetsexamen.

Boende

Vi kan hjälpa till att ordna boende. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Italien.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstart

  • Kurs
  • Trieste
  • Italienska

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska i Trieste och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights