Visa kurser.se som: Mobil

Italienska i Salerno

Internationella Skolorna
Kursinformation
Distans, Salerno
Från 1 vecka och uppåt
3 000 - 4 300 SEK
Kommande starter
Salerno
Löpande kursstart  
4 300 SEK
Distans
Löpande kursstart  
3 000 SEK
Italienska
språkkurs-italienska-i-salerno

Kursbeskrivning

Italienska i Salerno

Salerno är en underbar pärla på den italienska västkusten, söder om Neapel. Flanera längs med strandpromenaden i den vackra staden eller slå dig ner på någon av trattoriorna i den gamla stadskärnan. I närheten ligger den berömda Amalfikusten, Pompeiji och pittoreska städer som Positano och Sorrento.

Skolan och undervisningen

Skolan är inrymd i Palazzo Angrisani, en vacker antik byggnad med utsikt mot havet, och ligger på en av de mest besökta gatorna i hjärtat av Salernos historiska centrum, nära både katedralen och strandpromenaden. Här finns också biorum och bibliotek, samt ett café. Från första kursdagen ordnas fritidsaktiviteter som underlättar för skolans studenter att bekanta sig med skolans personal och varandra. Skolans undervisningsmetod grundas på modern teknik för att lära ut italienska som främmande språk. Kursdeltagarna utvecklar genom praktiska metoder hörförståelse, inlärning och kommunikation.

Här kan du läsa allmän italienska, 50+ kurser, sommarkurser för ungdomar, familjepaket och italienska, mat och vin. Du kan även läsa italienska på distans.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italienska i Salerno .

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm


Recensioner
Bli den första att recensera Italienska i Salerno !
Intresseanmälan

För att få mer information om Italienska i Salerno , fyll i följande uppgifter: