Italienska i Salerno

Längd
Från 1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Från 1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

språkkurs-italienska-i-salerno

Italienska i Salerno

Salerno är en underbar pärla på den italienska västkusten, söder om Neapel. Flanera längs med strandpromenaden i den vackra staden eller slå dig ner på någon av trattoriorna i den gamla stadskärnan. I närheten ligger den berömda Amalfikusten, Pompeiji och pittoreska städer som Positano och Sorrento.

Skolan och undervisningen

Skolan är inrymd i Palazzo Angrisani, en vacker antik byggnad med utsikt mot havet, och ligger på en av de mest besökta gatorna i hjärtat av Salernos historiska centrum, nära både katedralen och strandpromenaden. Här finns också biorum och bibliotek, samt ett café. Från första kursdagen ordnas fritidsaktiviteter som underlättar för skolans studenter att bekanta sig med skolans personal och varandra. Skolans undervisningsmetod grundas på modern teknik för att lära ut italienska som främmande språk. Kursdeltagarna utvecklar genom praktiska metoder hörförståelse, inlärning och kommunikation.

Välj mellan allmän italienska, terminskurser, sommarkurser för ungdomar, 50+ kurser eller kombinera med språk och aktivitet på kursen "Italienska, mat och vin".

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstart

  • Kurs
  • Salerno
  • Italienska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska i Salerno och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights