Spanska i Cádiz

Internationella Skolorna
Kursinformation
Cádiz
Från 1 vecka och uppåt
Löpande kursstart
3 200 SEK Momsfri
Spanska

Kursbeskrivning

Spanska i Càdiz

Cádiz har en speciell atmosfär med sin gamla stadskärna, de många torgen och pastellfärgade husen, restaurangerna och folklivet och kallas även för Europas Havanna. Havet är ständigt närvarande på denna halvö och man är aldrig mer än 10 minuter från stranden. Staden flankeras av en 8 km lång sträcka med vita sandstränder för både strandbad och surfing. Denna lilla utpost i Andalusien var en gång Spaniens stora hamn och porten till Amerika varifrån Christoffer Columbus avseglade. Staden har bevarats från massturism och behåller fortfarande en genuin karaktär.

Skolan och undervisningen

Skolan är auktoriserad av Instituto Cervantes och medlem i IALC och Eaquals. Den är centralt i Bahía Blanca och har en 300 kvm stor takterrass med utsikt över Cádiz. Dynamisk undervisning tillsammans med den senaste teknologin gör lektionerna intressanta och inspirerande. På fritiden ordnas aktiviteter som museibesök, matlagningslektioner, cykelturer, kajakpaddling och utflykter till t.ex. Sevilla, Córdoba, Ronda och Marocko. Skolan erbjuder allmän spanska, individuell undervisning, sommarkurser för ungdomar, 50+ kurser och spanska i kombination med matlagning eller surfing. Skolan är godkänd av CSN.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Video

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska i Cádiz och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm


Recensioner
Bli den första att recensera Spanska i Cádiz!
Intresseanmälan

För att få mer information om Spanska i Cádiz, fyll i följande uppgifter: