Spanska i Buenos Aires

Internationella Skolorna, i Buenos Aires
Längd
Minimum 2 veckor
Nästa kurstillfälle
Kursstart valfri måndag året om se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Minimum 2 veckor
Nästa kurstillfälle
Kursstart valfri måndag året om se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Dansa tango och lär dig spanska i Argentina!

Läs spanska i Buenos Aires på språkkurs med oss. Staden kombinerar den latinamerikanska passionen med europeisk elegans. Här hittar du såväl modern som klassisk kultur och restauranger och nattklubbar i världsklass. Buenos Aires är en av Sydamerikas främsta kulturstäder. Den argentinska tangon är ett storstadsfenomen som föddes i Buenos Aires. Det finns ett stort utbud av så kallade ’milongor’, ställen där man dansar och upplever tangon och varje år i februari och mars arrangeras stora, prestigefyllda tangofestivaler. I Buenos Aires kan du läsa spanska eller kombinera språkundervisning med lektioner i tango.

Skolan

Skolan ligger i den populära stadsdelen Palermo och inryms över 3 våningar i en vacker 1920-talsbyggnad i fransk stil. Skolan består av 12 klassrum, kök för matlagningskurser och en trädgård med grillplats. Kursdeltagarna kommer från hela världen, varav ca 7% är skandinaver. Förutom språklektioner erbjuder skolan varje vecka olika aktiviteter, de flesta gratis. Det kan vara filmvisning, salsalektioner, guidade rundturer eller andra kulturella aktiviteter. Det finns också prisvärda tillval på helgerna, till exempel att tillbringa en dag på en estancia, vinprovning i Mendoza eller en dagstur till Uruguay.

Undervisning

Alla lärare är modermålstalande i spanska. Undervisningsmetoden är kommunikativ, det vill säga att kursdeltagarna uppmuntras att interagera så mycket som möjligt i klassrummet. Man fokuserar och lär sig språket främst genom muntlig kommunikation, men man använder även texter om argentinsk kultur och aktuella samhällsämnen. På så sätt utvecklas även ordförråd, grammatik och skrift.

Boende i Buenos Aires

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kursstart valfri måndag året om

  • Kurs
  • Buenos Aires
  • Spanska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå i spanska.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska i Buenos Aires och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights