Spanska i Buenos Aires

Internationella Skolorna
Kursinformation
Buenos Aires
Minimum 2 veckor
Kursstart valfri måndag året om
2 900 SEK Momsfri
Spanska

Kursbeskrivning

Dansa tango och lär dig spanska i Argentina!

Läs spanska i Buenos Aires på språkkurs med oss. Staden kombinerar den latinamerikanska passionen med europeisk elegans. Här hittar du såväl modern som klassisk kultur och restauranger och nattklubbar i världsklass. Buenos Aires är en av Sydamerikas främsta kulturstäder. Den argentinska tangon är ett storstadsfenomen som föddes i Buenos Aires. Det finns ett stort utbud av så kallade ’milongor’, ställen där man dansar och upplever tangon och varje år i februari och mars arrangeras stora, prestigefyllda tangofestivaler. I Buenos Aires kan du läsa spanska eller kombinera språkundervisning med lektioner i tango.

Skolan

Skolan ligger i den populära stadsdelen Palermo och inryms över 3 våningar i en vacker 1920-talsbyggnad i fransk stil. Skolan består av 12 klassrum, kök för matlagningskurser och en trädgård med grillplats. Kursdeltagarna kommer från hela världen, varav ca 7% är skandinaver. Förutom språklektioner erbjuder skolan varje vecka olika aktiviteter, de flesta gratis. Det kan vara filmvisning, salsalektioner, guidade rundturer eller andra kulturella aktiviteter. Det finns också prisvärda tillval på helgerna, till exempel att tillbringa en dag på en estancia, vinprovning i Mendoza eller en dagstur till Uruguay.

Undervisning

Alla lärare är modermålstalande i spanska. Undervisningsmetoden är kommunikativ, det vill säga att kursdeltagarna uppmuntras att interagera så mycket som möjligt i klassrummet. Man fokuserar och lär sig språket främst genom muntlig kommunikation, men man använder även texter om argentinsk kultur och aktuella samhällsämnen. På så sätt utvecklas även ordförråd, grammatik och skrift.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Video

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska i Buenos Aires och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm


Recensioner
Bli den första att recensera Spanska i Buenos Aires!
Intresseanmälan

För att få mer information om Spanska i Buenos Aires, fyll i följande uppgifter: