Spanska i Nerja

Längd
1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

spanska i Nerja

Spanska i Nerja

Läs spanska i Nerja, en idyllisk andalusisk stad på Spaniens solkust. Staden är omgiven av både berg och fantastiska stränder med avgränsande klippformationer. I Nerja finns också Europas största grottsystem ’Cuevas de Nerja’ som rymmer stora imponerande salar med 20 000 år gamla grottmålningar.

Skolan inryms i en typisk andalusisk byggnad centralt i staden, med några få minuters promenad från stranden. I närheten finns butiker, restauranger och barer. Skolan består av 14 fullt utrustade klassrum – inomhus och utomhus – och en vacker trädgård med cafeteria. I närheten ligger skolans studiehotell som även fungerar som en träffpunkt för kursdeltagarna. Här finns uppehållsrum, bokhandel, bibliotek, café och en rymlig och fridfull innergård.

Här kan du läsa allmän spanska på alla nivåer, 50+ och spanska i kombination med dans . Fokus ligger på kommunikation och kursdeltagarnas framsteg övervakas genom personlig uppföljning. Alla lärare är universitetsutbildade och är specialiserade att lära ut spanska som främmande språk.

Boende i Nerja

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstart

  • Kurs
  • Nerja
  • Spanska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå i spanska.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska i Nerja och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights