Spanska i Valencia

Internationella Skolorna
Kursinformation
Valencia
Från en vecka och uppåt
Löpande kursstarter
2 700 SEK Momsfri
Spanska

Kursbeskrivning

Spanska i Valencia

Ultramoderna arkitektur bildar en spännande kontrast mot det vackra, historiska centrumet i gotisk barockstil. Här finns något för alla smaker, härligt klimat, fantastiska sandstränder och ett stort utbud av olika aktiviteter. Barrio del Carmen i gamla delen av staden är berömt för sina tapas-barer, restauranger, pubar och discon. Här samlas människor i alla åldrar för att njuta av det valencianska köket i de trånga gränderna.

Skolan och undervisningen

Skolan ligger i Valencias gamla stadskärna och inryms i det historiska palatset ”Palacio de los Fernández de Córdova”. Den består av 28 moderna klassrum med AC, ett kafé, en stor terrass och två uteplatser. Atmosfären är mycket familjär och man erbjuder spanskkurser av hög kvalitet. Lärarna ser till att varje student får ut maximalt av sin kurs och deltagarna får förutom språket lära sig mer om spansk kultur och livsstil. Grammatiken vävs naturligt in och tränas i en kommunikativ kontext. I Valencia kan du läsa allmän spanska, affärsspanska, terminskurser, individuella lektioner, spanska och segling eller kombinera spanska med jobb som demi pair. Skolan är godkänd av CSN.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Video

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska i Valencia och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm


Recensioner
Bli den första att recensera Spanska i Valencia!
Intresseanmälan

För att få mer information om Spanska i Valencia, fyll i följande uppgifter: