Spanska i Valencia

Längd
Från en vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Från en vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Spanska i Valencia

Ultramoderna arkitektur bildar en spännande kontrast mot det vackra, historiska centrumet i gotisk barockstil. Här finns något för alla smaker, härligt klimat, fantastiska sandstränder och ett stort utbud av olika aktiviteter. Barrio del Carmen i gamla delen av staden är berömt för sina tapas-barer, restauranger, pubar och discon. Här samlas människor i alla åldrar för att njuta av det valencianska köket i de trånga gränderna.

Skolan och undervisningen

Skolan ligger i Valencias gamla stadskärna och inryms i det historiska palatset ”Palacio de los Fernández de Córdova”. Den består av 28 moderna klassrum med AC, ett kafé, en stor terrass och två uteplatser. Atmosfären är mycket familjär och man erbjuder spanskkurser av hög kvalitet. Lärarna ser till att varje student får ut maximalt av sin kurs och deltagarna får förutom språket lära sig mer om spansk kultur och livsstil. Grammatiken vävs naturligt in och tränas i en kommunikativ kontext. I Valencia kan du läsa allmän spanska, affärsspanska, terminskurser, individuella lektioner, spanska och segling eller kombinera spanska med jobb som demi pair. Skolan är godkänd av CSN.

Boende i Valencia

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstarter

  • Kurs
  • Valencia
  • Spanska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå i spanska.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska i Valencia och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights