Spanska i Playa del Carmen, Mexiko

Internationella Skolorna
Kursinformation
Playa del Carmen
Från 1 vecka och längre
Löpande kursstarter
3 200 SEK Momsfri
Spanska

Kursbeskrivning

Spanska i Mexiko

Läs spanska i Mexiko i Playa del Carmen. Staden ligger ca en timmes färdväg söder om Cancun på den så kallade Mayarivieran på Yucatanhalvön. Det är en fantastisk och pittoresk stad med sina vita korallstränder och turkosblå hav.

Kursen i allmän spanska har som målsättningen att utveckla kursdeltagarens kommunikativa förmåga. Fokus ligger på tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse, skrift, grammatik och vokabulär.

  • 20 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Max 8 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Visst kursmaterial ingår, kursbok kan köpas eller lånas på skolan
  • Minimiålder 16 år

Tillval
Du kan kombinera den här kursen med olika tillval som bokas på plats. Välj mellan mexikansk matlagning, latinsk dans, dykning affärsspanska och upptäck Mexiko.

Skolan

Skolan ligger i ett vackert område i centrala Playa del Carmen, bara ett par kvarter från stranden och med restauranger, barer och affärer i närheten. Till skolan hör också en trädgård med exotiska växter och blommor där man kan slappna av efter lektionerna. Här finns också en liten bar.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och stor vana att undervisa i spanska som främmande språk. För att garantera en hög kvalitet och hålla sig uppdaterade med den senaste metodologin genomgår de regelbundet lärarträning. Målsättningen för undervisningen är att utveckla kursdeltagarens kommunikativa förmåga. Fokus ligger på tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse, skrift, grammatik och vokabulär.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Video

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska i Playa del Carmen, Mexiko och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm


Recensioner
Bli den första att recensera Spanska i Playa del Carmen, Mexiko!
Intresseanmälan

För att få mer information om Spanska i Playa del Carmen, Mexiko, fyll i följande uppgifter: