Spanska på Teneriffa

Längd
1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Teneriffa är den största av de kanariska öarna i Atlanten. Förutom sol och bad erbjuder ön många sevärdheter, som till exempel frodigt gröna nationalparker, papegojaparken, de mystiska klipporna i Los Gigantes och förstås Spaniens högsta berg, vulkanen Teide. På Teneriffa finns också alla möjligheter till golf, ridning, dykning, fiske, surfing, tennis, kajakpaddling, segling, vandring och mycket mer.

Skolan, som är liten och familjär, inryms i en typiskt kanarisk byggnad i Puerto de la Cruz på öns norra del. Staden är Teneriffas näst största med ca 30 000 invånare och känd för sin vackra natur och sitt behagliga klimat. Här finns sandstranden Martiánez, med den berömda Lago Martiánez, skapad av den lokala konstnären César Manrique. Det är en samling konstgjorda saltvatten-sjöar med landskap och byggnader i kanarisk stil, som naturligt smälter in i det omgivande landskapet.

Här kan du läsa allmän spanska och spanska 50+

Undervisning

Skolan kombinerar olika pedagogiska tekniker med fokus på kommunikation. Målsättningen är att förse varje kursdeltagare med förmågan att förstå andra och att känna sig bekväma i att göra sig själva förstådda i en spansktalande omgivning. Läraren varvar teori och praktik och tar upp alla lingvistiska aspekter av språket. Grammatik, läsförståelse, skrift, hörförståelse och ordförråd integreras naturligt i undervisningen. På 50+ kursen ingår även ett spännande aktivitetsprogram.

Boende på Teneriffa

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstart

  • Kurs
  • Teneriffa
  • Spanska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå i spanska.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska på Teneriffa och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights