Tyska i München

Längd
Från 1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Från 1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

München är en vänlig och livlig stad som lyckats bevara sin unika charm. Det råder en gemytlig stämning i staden, här blandas tradition med det moderna, och det finns både rustika ölhallar och fina restauranger, bondmarknader och exklusiv shopping. Ett måste är ett besök i ’Englischer Garten’, en stor park med ett kinesiskt torn, där man kan sitta på något av alla populära ’biergärten’, dricka en weissbier och äta en nybakad bretzel. Upplev München medan du lär dig tyska! Vi har kurser i allmän tyska och individuella lektioner.

Skolan och undervisningen

Skolan grundades 1984 och ligger centralt i München nära Marienplatz. Den inryms i en gammal, vacker byggnad och består av 8 klassrum, kök och datarum med bibliotek. Metodiken anpassas efter gruppen för optimal språkträning. Fokus ligger på muntlig kommunikation, och man använder sig även av rollspel och diskussioner i undervisningen.

Boende i München

Vi kan även hjälpa till att ordna boende i München. Du kan välja mellan att bo i värdfamilj, delad lägenhet, privat lägenhet eller på hotell.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstart

  • Kurs
  • München
  • Tyska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå i tyska.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Tyska i München och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights