Tyska i Berlin

Längd
1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Tyska i Berlin

Berlin är en multikulturell stad full av kontraster och genom sitt kulturella och historiska arv är staden en av Europas mest besökta metropoler. Här hittar man spår från olika epoker: kunga- och kejsartiden, Weimarrepubliken, naziregimens diktatur, DDR-diktaturen, delningen och Tysklands återförening. Berlin har ett enormt utbud av muséer, affärer, loppmarknader, restauranger, barer och nöjeslivet är legendariskt.

Skolan och undervisningen

I det trendiga området Prenzlauer Berg har skolan ett eget stort campus som består av 40 klassrum, hotell med 50 studiolägenheter, café, restaurang och trädgård. Skolan grundades 1983 och är medlem i EAQALS och IALC. På fritiden erbjuds även ett gediget program och heldagsutflykter.

Här kan du läsa allmän tyska, affärstyska, terminskurser och sommarkurser för ungdomar. Alla kurser bygger på de fyra färdigheterna höra, läsa, tala och skriva. Genom fria diskussioner, rollspel och konversation utvecklas din muntliga uttrycksförmåga, ordförrådet och meningsbyggnaden. Skolan är godkänd av CSN.

Boende i Berlin

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstarter

  • Kurs
  • Berlin
  • Tyska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå i tyska.

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Tyska i Berlin och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights