Italienska i Rom

Längd
Från 1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Från 1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Italienska i Rom

Med sin mångtusenåriga historia är Rom en unik stad i Europa och många av de historiska monumenten finns på gångavstånd, koncentrerade till ”centro storico”, det historiska centrum. Besök alla ”måsten” som Colosseum, Peterskyrkan, Vatikanmuseet, Fontana di Trevi och Pantheon eller strosa i de mysiga kvarteren i Trastevere och gränderna runt Campo de’ Fiori. Här finns teatrar, museer, gallerier och inte minst massor av caféer och trattorior. Upplev atmosfären i en mycket vacker och charmig stad!

Skolan och undervisningen

Skolan ligger i centrala Rom och har lång erfarenhet av att undervisa i italienska som främmande språk. Den är auktoriserad av det italienska utbildningsministeriet och är medlem av EAQUALS. Förutom språkundervisningen arrangeras varje vecka ett program med fritidsaktiviteter, de flesta gratis. Man använder dagsaktuellt material i undervisningen, har grupparbeten och dramatiseringar för att utveckla kommunikationsförmågan. Här kan du läsa allmän italienska, terminskurs, affärsitalienska, 30+, 50+ eller kombinera italienska med matlagning, vinkunskap eller att upptäcka Rom. Skolan är godkänd av CSN.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstart

  • Kurs
  • Rom
  • Italienska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska i Rom och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights