Visa kurser.se som: Mobil

Italienska i Rom

Internationella Skolorna
Kursinformation
Rom
Från 1 vecka och uppåt
Löpande kursstart
3 900 SEK
Italienska

Kursbeskrivning

Italienska i Rom

Med sin mångtusenåriga historia är Rom en unik stad i Europa och många av de historiska monumenten finns på gångavstånd, koncentrerade till ”centro storico”, det historiska centrum. Besök alla ”måsten” som Colosseum, Peterskyrkan, Vatikanmuseet, Fontana di Trevi och Pantheon eller strosa i de mysiga kvarteren i Trastevere och gränderna runt Campo de’ Fiori. Här finns teatrar, museer, gallerier och inte minst massor av caféer och trattorior. Upplev atmosfären i en mycket vacker och charmig stad!

Skolan och undervisningen

Skolan ligger i centrala Rom och har lång erfarenhet av att undervisa i italienska som främmande språk. Den är auktoriserad av det italienska utbildningsministeriet och är medlem av EAQUALS. Förutom språkundervisningen arrangeras varje vecka ett program med fritidsaktiviteter, de flesta gratis. Man använder dagsaktuellt material i undervisningen, har grupparbeten och dramatiseringar för att utveckla kommunikationsförmågan. Här kan du läsa allmän italienska, terminskurs, affärsitalienska, 30+, 50+ eller kombinera italienska med matlagning, vinkunskap eller att upptäcka Rom. Skolan är godkänd av CSN.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italienska i Rom.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm


Recensioner
Bli den första att recensera Italienska i Rom!
Intresseanmälan

För att få mer information om Italienska i Rom, fyll i följande uppgifter: