Spanska i Sevilla

Internationella Skolorna
Kursinformation
Sevilla
1 veckor och uppåt
Löpande
3 200 SEK Momsfri
Spanska

Kursbeskrivning

Spanska i Sevilla

Läs spanska i Sevilla, Andalusiens huvudstad. Det är en multikulturell och livlig stad med ca 2000 års historiskt och kulturellt arv och sägs vara flamencons vagga. Till Sevillas mest berömda sevärdheter hör den mäktiga katedralen från 1400-talet och det kungliga palatset Alcazár som började byggas på 1100-talet och på senare år varit inspelningsplats åt den kända tv-serien ”Game of thrones”.

Skolan och undervisningen

Skolan ligger i en vacker, historisk byggnad i hjärtat av Sevilla. På taket finns terrass med en liten swimmingpool. Skolan är auktoriserad av Instituto Cervantes och på fritiden ordnas, ofta gratis, kulturella aktiviteter som t.ex. flamenco och filmvisning. På helgerna arrangeras utflykter, bland annat till Portugal och Marocko.

Lärarna är mycket engagerade och stor hänsyn tas till kursdeltagarnas specifika behov. Man når snabbt konkreta resultat och kan omsätta sina kunskaper i praktiken

Vi har både kortare kurser och terminskurser. Utöver det erbjuder vi 50+ kurser med kulturella aktiviteter. Skolan är godkänd av CSN.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Video

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska i Sevilla och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm


Recensioner
Bli den första att recensera Spanska i Sevilla!
Intresseanmälan

För att få mer information om Spanska i Sevilla, fyll i följande uppgifter: