Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Mindfulness och stresshantering – 8 veckor

KBT Fabriken
Kursinformation
Ekerö, Stockholm
8 veckor
2 000 SEK

Kursbeskrivning

Mindfulness och stresshantering på Ekerö i Stockholm

Längtar du efter harmoni och närvaro i ditt liv? Behöver du strategier för att hantera stress och oro i din vardag, på arbetet, i familjen och i dina relationer? Eller är du mest nyfiken på mindfulness och hur du kan nå mer fokus och inre lugn?

Välkommen på en 8 veckors-kurs i Mindfulness & Stresshantering där du får tillgång till kraftfulla verktyg för att reducera stress och öka ditt inre lugn. Träff en kväll i veckan.

En kurs för dig som vill utveckla din medvetna närvaro och direkt efter kursstart börja praktisera det i livets olika situationer.  Du ökar din förmåga till avslappning, koncentration & fokus, kroppskännedom och självkänsla. Du blir bättre på att lyssna på dig själv, känna in dina behov samt att tillgodose dem.

Vi övar de grundläggande Mindfulnessteknikerna; medvetna rörelser, kroppsscanning och meditation, samt Mindfulness olika förhållningssätt, för ökad självkänsla och livskvalitet. Även övningar ur Mediyoga och Mindful Eating tillkommer.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

En kurs för dig som vill utveckla din medvetna närvaro och direkt efter kursstart börja praktisera det i livets olika situationer.

Kostnader

2000 SEK. Betalas vid första tillfället med bankkort, kvitto mailas.

Kursledare

Ulrica Boajé, grundare och ägare till KBT Fabriken och Ekerö Hälsorum, är Kognitiv Beteendeterapeut, Familje-terapeut, Mindfulnessinstruktör och Mediyogainstruktör.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mindfulness och stresshantering – 8 veckor.

KBT Fabriken

Mindfulness-kurser och mycket mer hos KBT Fabriken

KBT-terapi och mindfulness i Stockholm

Förändra dig själv inifrån med kognitiv beteendeterapi samt med olika kurser. KBT Fabriken erbjuder kurser i mindfulness och stresshantering, mindfulness för barn och hela familjen och mindful eating. Kurser där du får tillgång till kraftfulla strategier för att reducera stress...


Läs mer och visa alla kurser med KBT Fabriken

Kontaktuppgifter till KBT Fabriken

KBT Fabriken

Bryggavägen 131 D
178 51 Ekerö

Recensioner
Bli den första att recensera Mindfulness och stresshantering – 8 veckor!

Liknande kurser