Stresshantering

Academy Online , Distans
Längd
Egen takt
Pris
3 300 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Du köper kursen på hemsidan www.academyonline.se se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Egen takt
Pris
3 300 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Du köper kursen på hemsidan www.academyonline.se se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Stresshantering

Gå en utbildning i stresshantering!

I den värld vi lever i idag går allting snabbare och snabbare. Det är en tid av effektiviseringar i arbetslivet och privatlivet som vi ständigt skall förhålla oss till och hantera. Det är mänger av information vi utsätts för varje dag och förväntningar från samhälle, arbetsgivare och oss själva gör att fler drabbas av ohanterliga stress-påslag och stressrelaterade sjukdomar.

För att vi ska vända denna negativa trend behövs mer kompetens om hur vi både kan förhålla oss till omständigheterna och vad vi har för eget ansvar i hur vi styr våra liv. Detta får vi genom ökad medvetenhet och självkännedom om vad vi själva faktiskt kan påverka. Det är precis detta som denna kurs handlar om. Mycket vikt i kursinnehållet läggs vid stresshantering genom den mentala träningen. Kursen innefattar också förståelsen av stressens påverkan på hela kroppen, såväl mentalt som fysiskt. Målet med kursen är att du ska känna dig motiverad och att du har det du behöver för att såväl förstå din kropp som vad det är du behöver förändra för att må bättre. 

Välkommen till kursen!

ATT STUDERA KURSEN INNEBÄR ATT:

- Du startar din kurs när du vill

- Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon

- Du avgör själv studietakten

- Du studerar var du vill

KÖP KURSEN!

Du köper kursen direkt på hemsidan

KURSPORTALEN

Du får tillgång till inspelade föreläsningar i vår kursportal där du träffar vår lärare. Själva föreläsningsmaterialet har du även tillgång till i kursportalen när det är dags att göra övningsuppgifter.

Du kommer under studietiden att ha kontakt med kursledaren om du stöter på frågor eller problem. Kontinuerligt i kursmaterialet finns övningsuppgifter så att du löpande kan stämma av att du tillgodogjort dig materialet på ett bra sätt.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Du köper kursen på hemsidan www.academyonline.se

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

Kursen är gjord för dig som vill studera var du vill, när du vill och hur du vill. Du har tillgång till kursmaterialet oavsett teknikplattform, t ex stationär dator, laptop, surfplatta eller mobiltelefon. Eftersom kursen bedrivs i din valda studietakt går det utmärkt att kombinera utbildningen med arbete. Du väljer också själv när du vill starta kursen. Inga förkunskaper behövs om det inte anges att du måste ha läst en viss modul eller kurs innan.

Kursintyg

Efter genomförd kurs mailar vi dig ett intyg om så önskas.

Kostnader

Kursavgiften är 4 700 kr inkl. moms. Betalning i förskott.

I kursavgiften ingår:

- Föreläsningsmaterial i Kursportalen genom filmer och skärminspelningar

- Övningsuppgifter

- Kontinuerlig support via mail och telefon

- Utfärdande och utskick av intyg om så önskas.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Stresshantering och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Academy Online

Välkommen till Academy Online! Academy Online International är ett av Europas ledande företag avseende digitala yrkesutbildningar. Academy Online Sweden erbjuder idag ett 160-tal digitala yrkesutbildningar samt många fristående kurser inom olika ämnen. Detta är ett modernt sätt att studera där...

Läs mer och visa alla kurser med Academy Online

Highlights