lilla Mindfulnesskursen

Pris
349 SEK
Pris
349 SEK
Från 349 SEK / person

Kursbeskrivning

lilla Mindfulnesskursen

Onlinekurs i Mindfulness

Den här kursen är för dig som på ett enkelt sätt vill lära dig grunderna i mindfulness.

Vad är mindfulness?

Man kan säga att det är ett förhållningssätt till livet, som utvecklar uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla. Att vara mindful handlar om att vara fullt medveten om vad som sker i nuet utan filter och utan att bedöma det som sker. Oavsett livssituation kan du med mindfulnessträning minska din stress och öka din livskvalitet.

Forskning visar att det ger återhämtning både för hjärna och kropp.  Det ger minskad stress och oro, mer fokus, bättre sömn och större förmåga att hantera svårigheter. 

Kursen bygger på de 9 attityderna till livet som ingår i Mindfulness, du får lära dig vilka de är, samt öva dig i dem genom att lyssna på ljudfiler. 

Forskning visar vikten av små korta pauser under dagen för att vi ska må bra. Kursen innehåller även en bonus med små stunder, 9 korta övningar för att slappna av och ladda ny energi. De passar perfekt att göra som ett litet skönt avbrott under arbetsdagen.

Sagt om kursen:

" Maria har så behaglig röst på ljudfilerna. Det är så värt att ta sig de där 5 minutrarna och lyssna på mindfulnessövningarna. Jag känner mig alltid lugnare och mer avslappnad efteråt. " 

" Bästa starten på dagen! Att börja med mindfulness med Maria."

 

Varför välja Maria Lindberg Coaching?

Distansutbildningar

Du väljer startdatum

Individuellt upplägg

Målgrupp

Den här riktar sig till alla som vill lära sig mindfulness, bli mer närvarande i stunden, sänka sin stress och sova bättre.

Kostnader

Tillgång till kursen ges vid köp, 349 kr och du har tillgång till den i 1 år.

Kursledare

 Maria Lindberg

Maria Lindberg är stress- & livscoach och använder tekniker från ACT, mindfulness, andning, beteendevetenskap och coachning i sitt arbete för att hjälpa människor må bättre och hitta sin fulla potential.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av lilla Mindfulnesskursen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Emelie B
10 sep 2021

Tycker verkligen övningarna varit jättebra! Jag blev bättre och bättre på att fokusera efterhand. Maria har en perfekt lugn röst att lyssna till!

5/5
Louise B
10 sep 2021

Oerhört tänkvärt! Attityderna var mycket tänkvärda, fint beskrivna och lärorikt att ta sig tid att träna mindfullness.

5/5
Mia L
10 sep 2021

Jag brukar ha svårt att inte irritera mig på rösten när jag ska försöka träna avslappning. Men Marias är så skön och vilsam att lyssna till!

Maria Lindberg Coaching
Stockholm

Varmt välkommen!

Jag stödjer dig på din livsresa, att utvecklas och bygga inre styrka! När vi förändrar oss själva från insidan och hur vi ser på omvärlden kommer också vår upplevelse av livet ändras. Om och om igen ser jag mina kunder...

Läs mer och visa alla kurser med Maria Lindberg Coaching

Highlights