Mindfulness - Grundkurs Självstudier online

iLivEra, Distans
Längd
Egen takt
Pris
1 095 SEK 795 SEK
Nästa kurstillfälle
Självstudier - börja när du vill! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Egen takt
Pris
1 095 SEK 795 SEK
Nästa kurstillfälle
Självstudier - börja när du vill! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

mindfulness

Det ska vara enkelt, inspirerande och kul att lära - Gå vår grundkurs i mindfulness!

Mindfulness är ett fantastiskt redskap för att hantera livets alla utmaningar. I denna grundkurs får du tydliga, konkreta verktyg att använda i livet, på jobbet, alla dygnets timmar samt så lär du dig att meditera och få in den vanan. 

Du lär dig hur din hjärna fungerar, hur dina tankar kan styra dig per automatik och hur du blir medveten om det. Du lär dig att i högre grad välja var du lägger din energi och hur du lättare kan utnyttja de små stunder av återhämtning som vardagen ger dig.

Att gå en mindfulnesskurs ger en mängd positiva effekter. Forskning visar att mindfulnessträning kan leda till bla. lägre stressnivåer, lägre blodtryck, bättre sömn och bättre upplevd livskvalitet.

Målgrupp

För dig som är nyfiken på Mindfulness. Kanske vill du lära dig att hantera stress lättare, vara mindre orolig och mer harmonisk. Kanske har du gått nära/in i "väggen" och vill hitta ett hållbart leverne. Kanske vill du utveckla ditt eget ledarskap och hitta en trygghet i dig själv.

Mindfulness passar idrottsmän som vill bli bättre på att hitta fokus snabbt, stressade föräldrar som behöver verktyg för att känna mindre stress, chefer under konstant press som vill kunna jobba fokuserat och ta smarta beslut och förskolepedagogen som gått in i väggen och behöver hitta ett förhållningssätt i livet. Och alla där emellan.

Video

Kursupplägg

Mer om kursen

Kursen är en komplett grundkurs anpassad för nybörjare där du följer ett 8-veckors kursupplägg som om du skulle träffa oss live men den är online och du bestämmer själv när och hur ofta det passar dig att ta dig an ett tillfälle.

Vår grundkurs ska inte att blandas ihop med kurser online där man enbart ska lyssna på tex ljudfiler. Det här är 8 tillfällen blandade med videofilmer, fakta, konkreta tips att ta till, övningar och meditationer. Ett tillfälle tar ca 30 - 45 min. Kursen innehåller mängder av inspiration, tips och fakta för att du ska känna att du efteråt har en djup förståelse för vad Mindfulness är och hur du kan använda dig av det i livet. Genomför du kursens alla moment kan vi lova att du kommer att uppleva en positiv förändring i ditt liv.

Gå samtidigt som en kompis - Det finns något väldigt välgörande i att prata om sina upplevelser och funderingar som väcks, varför inte se till så att du och en vän påbörjar kursen samtidigt? Istället för bokklubb har ni en Mindfulnessklubb där ni pratar om senaste tillfället och vad ni reflekterat över.

Rabatterat pris för kurser.se: 895kr

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Mindfulness - Grundkurs Självstudier online och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Cathrine James
28 feb 2022

Fantastisk! Jag har läst onlinekurs och varit på Gotland på kurs med er och jag kan varmt rekommendera alla som är nyfikna på Mindfulness att leta upp er och gå kurs med er.