Visa kurser.se som: Mobil

Bullet Journal Metoden

SV Kronoberg
Kursinformation
Älmhult
12 timmar på 6 tillfällen
274 SEK

Kursbeskrivning

Samla dina tankar organisera ditt liv forma din framtid!!

Bullet journal-metoden handlar om mycket mer än att organisera dina anteckningar och att-göra-listor. Det handlar om vad Ryder Carroll kallar medvetet levande: att rensa bort distraktioner och fokusera din tid och energi på det som är verkligt meningsfullt både på arbetet och i ditt privatliv. Det handlar om att spendera mer tid på det du bryr dig om genom att jobba mot färre mål.
Syftet är att du bättre ska kunna:
- Samla dina tankar: med bara papper och penna kan du få koll på vad du lägger tid på och få överblick över dina framsteg.
- Organisera ditt liv: finn lugn i vardagen genom att attackera dina att-göra-listor på ett systematiskt medvetet och produktivt sätt.
- Forma din framtid: ta vaga drömmar och nyfikenheter till meningsfulla mål och bryt sedan ner dessa mål till genomförbara steg som leder till stora förändringar.

Carroll skrev den boken "Bullet Journal Metoden" för frustrerade list-skrivare överväldigade multitaskare och kreativa som behöver lite struktur. Vare sig du har använt en Bullet journal i flera år eller aldrig har sett en tidigare kommer Bullet journal-metoden ta dig från att vara en passagerare till att bli pilot över ditt eget liv.

Kursinnehåll
Till varje möte kommer vi att läsa ett kapitel i boken och diskutera det när vi träffas. Vi lär av varandras erfarenheter och misstag. Vi kommer också att göra någon konkret övning varje gång. Vi kommer att arbeta praktiskt med våra Bullet Journal böcker.
På första träffen planerar vi gemensamt in de kommande träffarna.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Material
Du behöver en anteckningsbok och en penna. Anteckningsboken kan vara en så kallad Bullet Journal med prickar i eller en anteckningsbok med helt vita sidor utan ränder.
Dessutom kommer vi att köpa in Bullet Journal Metoden boken till alla deltagare. Priset är inräknat i deltagaravgiften.

Cirkelledare
Indira Ruiz Lundgren som själv älskar Bullet Journal Metoden och tillsammans med andra i en grupp vill utforska och lära sig mer.

Anmälan
Anmäl dig gärna två veckor före start så att vi hinner beställa hem böcker till alla.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns även kurserna ”Yoga Skogsbad Understanding Photography Filosofi”

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Veckodag: Måndag
Tid: 18:00-19:30
Ledare: Indira Ruiz Lundgren
Lokal: Eriksgatan 1
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bullet Journal Metoden.

SV Kronoberg

Välkommen till SV - Kronoberg på kurser och utbildning för alla!

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Kontaktuppgifter till SV Kronoberg

SV Kronoberg

Smedjegatan 3 B
352 46 Växjö

Recensioner
Bli den första att recensera Bullet Journal Metoden!

Liknande kurser