Visar 1-20 av 52 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 52 träffar
1
2
3

Här hittar du information om olika typer av skrivarkurser och vad som kan vara syftet med att gå en skrivarkurs på distans. Oavsett om du anser dig själv vara en total nybörjare eller har någorlunda koll på hur du ska formulera dig i text så finns en skrivarkurs för dig. 

Varför ska du gå en skrivarkurs på distans?

En distanskurs är perfekt för dig som vill utvecklas i ditt skrivande men som känner att tiden inte riktigt räcker till. Du kanske har ett heltidsjobb, samtidigt som du skriver en roman. Eller så vill du lära dig mer om konsten på resande fot. Då är det perfekt med en distanskurs i skrivande som du kan vara flexibel med! Varför inte lära dig skriva ett filmmanus samtidigt som du ligger på solstolen?  Om du inte har möjlighet att ta dig till en lektion, då har du allt du behöver, redo för dig i datorn där hemma. Du behöver inte vara beroende av någon annan, om du inte vill. Allt du behöver är en dator och uppkoppling, vare sig det är på ett café, hemma i sängen eller på stranden i Karibien. Oavsett om du är en morgon- eller kvällsmänniska så passar en distanskurs dig – gå en kurs och bättra ditt skrivande! 

Vill du gå en skrivarkurs i klassrum istället? Klicka här!

Hur kan en distanskurs i skrivande se ut?

Beroende på vad du föredrar så finns det en skrivarkurs på distans för dig! Du kan både gå en kurs med satta tider, där du till exempel varje tisdag kan se en ny video som utvecklar ditt skrivande. Sedan kan du även välja mer flexibla kurser där du sätter din egen tid och bestämmer din takt själv. Det finns många olika alternativ och du kan garanterat hitta något som passar dig! Många gånger får du tillgång till en plattform under en viss tid och kan lägga upp hur du vill genomföra kursen.  

Typiskt kursinnehåll

Innehållet beror på vilken typ av skrivarkurs du väljer att läsa. Det finns både kurser för nybörjare som vill komma igång med skrivandet och mer avancerade kurser för dig som är en van skribent. Ett typiskt innehåll för en nybörjarkurs är ofta mer uppbyggt från början till slut, så du ska kunna bygga upp ditt skrivande samtidigt som du skriver. En mer avancerad kurs ger dig djupare förståelse för hela händelseförloppet av att skriva en bok eller artikel. Utvecklingsmöjligheterna inom skrivande är oändliga, det finns alltid något nytt och mer att lära! 

Olika typer av skrivarkurser på distans

När det gäller typer av skrivarkurser du kan läsa på distans så är det bara att välja och vraka! Vill du skriva ett manus, skriva en bok från grunden, bli en copywriter eller lära dig skriva för sociala och digitala medier? På kurser.se hittar du distanskurser inom alla dessa områden och ännu mer! Gå en kurs i Kreativt Skrivande och lär dig använda din egen kreativitet eller gå en kurs i hur du skriver och bygger upp en artikel för att komplettera dina kompetenser på jobbet. 

Vem passar en skrivarkurs för?

Att gå en kurs i att skriva passar både för dig som har livlig fantasi eller dig som vill få verktyg för en livligare fantasi. Skrivandet kan ha varit en del av ditt liv sedan du var barn eller ett intresse som utvecklades under den senaste månaden. Det enda som krävs av dig är ett intresse och en vilja att lära dig mer och utveckla ditt skrivande.

Jämför kurser
Mer inom området
Skrivarkurser med Författarskola.se

Författarskola.se erbjuder skrivarkurser för både nybörjare och erfarna skribenter. Här reflekterar två tidigare kursdeltagare över vad skrivarkurserna har gett dem.

Läs mer