Visa kurser.se som: Mobil

Jorun Modén - Författarkurs.se

Skrivarkurser med Författarkurs.se
På Författarkurs.se hittar du skrivarkurser som tar dig till nästa nivå, var du än befinner dig. Mina författarkurser bygger på ett unikt koncept och ges i Stockholm, i Frankrike och på distans. Dessutom får du skrivtips och inspiration i författarbloggen och via mitt nätverk för skrivande vänner på Facebook/forfattarkurs. Kurserna har fått högsta betyg av tidigare kursdeltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. 

Jag som driver Författarkurs.se heter Jorun Modén och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

När jag tog fram konceptet för mina skrivarkurser hade jag fyra viktiga mål:
1. Att erbjuda skrivarkurser där du inte bara får skrivträning och feedback, utan också verktyg som ger dig förutsättningar för att skriva vidare när kursen är slut.

2. Att dela med mig av mina erfarenheter som författare och avmystifiera skrivandet. Det finns mängder av tekniker och genvägar som kan ta dig till nästa nivå iditt skrivande.

3. Att utgå från deltagarnas unika behov, frågor och önskemål.

4. Att ha skrivlust som ledord!

Jorun ModénVid det här laget är ett antal av mina tidigare elever utgivna författare, några på större förlag, andra på mindre eller på egen hand. Åter andra har landat jobb som krönikörer och skribenter, eller har hittat nya arbetsuppgifter där skrivandets hantverk kommer till nytta. Jag har också deltagare som är med helt enkelt för att hitta skrivlusten och ägnar sig åt skrivandet för att det är det roligaste de vet. Låter det som den skrivarkurs du har letat? Hör av dig, jag svarar gärna på dina frågor! Du hittar mig också på Instagram och på Facebook/forfattarkurs

» Mer information
För mer information om Jorun Modén och Författarkurs.se, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Jorun Modén - Författarkurs.se

Kurser

Kurs
Skrivarkurs Pris Ort Snittbetyg
Författarkurs 1 - Skrivarkurs vid Hötorget och på distans 2 500 SEK Flera orter (2)
5,0 (40)
Författarkurs 2 - Avancerad skrivarkurs - FÅTAL PLATSER KVAR 2 500 SEK Flera orter (2)
4,9 (38)
Författarkurs 3 - Redigering och manusutveckling - FÅTAL PLATSER KVAR 2 500 SEK Flera orter (2)
4,7 (6)
Författarkurs 4: Flow och Hjältens resa 2 500 SEK Flera orter (2)
4,8 (13)
Skriv som en journalist! En distanskurs i journalistiskt skrivande - FÅTAL PLATSER KVAR 2 500 SEK Distans
5,0 (12)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Jorun Modén - Författarkurs.se och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Jorun Modén - Författarkurs.se

Recensioner

Maria Franzén
(5)
Jorun Modén ger oss alla verktyg vi behöver för att utvecklas i vårt skrivande. Kurskamraterna ger och får feedback på sina texter av varandra men även Jorun ger konkret och värdefull feedback. Vi blir uppmuntrade i vårt skrivande och har så roligt! Toppen!
Anneli
(5)
En suverän kurs som belyser olika delar av skrivande, t ex dialoger och scener. Man får lämna in texter för feedback och Jorun är generös i sitt lärande och ger återkoppling på individnivå! En helt oumbärlig kurs för min egen del. Rekommenderas!
Cecilia
(4)
Jorun är en skicklig kursledare och kunnig på sitt område. Vi får både material, vägledning och tips på resans gång. Dessutom är hon inspirerande som Författare! Önskar att lokalen vore lite större, även om den har karaktär.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Jorun Modén - Författarkurs.se och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Jorun Modén - Författarkurs.se
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 157 recensioner