Visa kurser.se som: Mobil

Jorun Modén - Författarkurs.se

Skrivarkurser med Författarkurs.se
På Författarkurs.se hittar du skrivarkurser som tar dig till nästa nivå, var du än befinner dig. Mina författarkurser bygger på ett unikt koncept och ges i Stockholm, i Frankrike och på distans. Dessutom får du skrivtips och inspiration i författarbloggen och via mitt nätverk för skrivande vänner på Facebook/forfattarkurs. Kurserna har fått högsta betyg av tidigare kursdeltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. 

Jag som driver Författarkurs.se heter Jorun Modén och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

När jag tog fram konceptet för mina skrivarkurser hade jag fyra viktiga mål:
1. Att erbjuda skrivarkurser där du inte bara får skrivträning och feedback, utan också verktyg som ger dig förutsättningar för att skriva vidare när kursen är slut.

2. Att dela med mig av mina erfarenheter som författare och avmystifiera skrivandet. Det finns mängder av tekniker och genvägar som kan ta dig till nästa nivå iditt skrivande.

3. Att utgå från deltagarnas unika behov, frågor och önskemål.

4. Att ha skrivlust som ledord!

Jorun ModénVid det här laget är ett antal av mina tidigare elever utgivna författare, några på större förlag, andra på mindre eller på egen hand. Åter andra har landat jobb som krönikörer och skribenter, eller har hittat nya arbetsuppgifter där skrivandets hantverk kommer till nytta. Jag har också deltagare som är med helt enkelt för att hitta skrivlusten och ägnar sig åt skrivandet för att det är det roligaste de vet. Låter det som den skrivarkurs du har letat? Hör av dig, jag svarar gärna på dina frågor! Du hittar mig också på Instagram och på Facebook/forfattarkurs

» Mer information
För mer information om Jorun Modén och Författarkurs.se, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Jorun Modén - Författarkurs.se

Kurser

Kurs
Skrivarkurs Pris Ort Snittbetyg
Författarkurs 1 - BOOTCAMP - sommaren 2018 2 700 SEK Distans          
(12)
Författarkurs 1 - Skrivarkurs vid Hötorget och på distans 2 500 SEK Flera orter (2)          
(38)
Författarkurs 2 - Avancerad skrivarkurs vid Hötorget och på distans 2 500 SEK Flera orter (2)          
(36)
Skriv som en journalist! En distanskurs i journalistiskt skrivande 2 500 SEK Distans          
(12)
Skriva fackbok - en heldag med planering och skrivteknik 1 900 SEK Stockholm          
(5)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Jorun Modén - Författarkurs.se och veta mer om deras kurser.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter

Jorun Modén - Författarkurs.se

Recensioner

Pauli Arenram   |   2018-04-09
Har nu deltagit på författarkurs 1 och 2, som web-variant, hos Jorun Modén, och drar mig till minnes en kommentar från något av kurstillfällena: "Det är lätt att skriva en bok tills man försökt själv." Håller verkligen med, men vill samtidigt säga att det vore dumt att ens försöka utan att först ha tagit reda på vad som krävs rent hantverksmäs...
Visa hela
          (5)
Viktoria   |   2018-04-08
Bra upplägg, bra feedback på texter,bra plattform för distans, mycket information! Har lärt mig massor och blivit inspirerad och motiverad att fortsätta skriva.
          (5)
Cathrin   |   2018-04-05
Efter att ha gått Författarkurs 3 känner jag att jag har utvecklats enormt som skribent. Jag har blivit säkrare både på att skriva egna texter och att känna igen förtjänsterna hos andras - och att diskutera dem. Jag känner mig tryggare i att detta är något som jag behärskar. Vi har haft enormt roligt, med stimulerande uppgifter, och på våra vir...
Visa hela
          (5)