Visa kurser.se som: Mobil

Jorun Modén - Författarkurs.se

Skrivarkurser med Författarkurs.se
På Författarkurs.se hittar du skrivarkurser som tar dig till nästa nivå, var du än befinner dig. Mina författarkurser bygger på ett unikt koncept och ges i Stockholm, i Frankrike och på distans. Dessutom får du skrivtips och inspiration i författarbloggen och via mitt nätverk för skrivande vänner på Facebook/forfattarkurs. Kurserna har fått högsta betyg av tidigare kursdeltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. 

Jorun Modén, författare och grundare av Författarkurs.seJag som driver Författarkurs.se heter Jorun Modén och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

När jag tog fram konceptet för mina skrivarkurser hade jag fyra viktiga mål:
1. Att erbjuda skrivarkurser där du inte bara får skrivträning och feedback, utan också verktyg som ger dig förutsättningar för att skriva vidare när kursen är slut.

2. Att dela med mig av mina erfarenheter som författare och avmystifiera skrivandet. Det finns mängder av tekniker och genvägar som kan ta dig till nästa nivå iditt skrivande.

3. Att utgå från deltagarnas unika behov, frågor och önskemål.

4. Att ha skrivlust som ledord!

Vid det här laget är ett antal av mina tidigare elever utgivna författare, några på större förlag, andra på mindre eller på egen hand. Åter andra har landat jobb som krönikörer och skribenter, eller har hittat nya arbetsuppgifter där skrivandets hantverk kommer till nytta. Jag har också deltagare som är med helt enkelt för att hitta skrivlusten och ägnar sig åt skrivandet för att det är det roligaste de vet. Låter det som den skrivarkurs du har letat? Hör av dig, jag svarar gärna på dina frågor! Du hittar mig också på Instagram och på Facebook/forfattarkurs

» Mer information
För mer information om Jorun Modén och Författarkurs.se, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Jorun Modén - Författarkurs.se
Kurs
Skrivarkurs Pris Ort Snittbetyg
Författarkurs 1 - DISTANS - SOMMAR 2017 2 600 SEK Distans          
(5)
Författarkurs 1 - Skrivarkurs i Gamla Stan hösten 2017 3 200 SEK Stockholm          
(11)
Författarkurs 1 - skrivarkurs på distans - FÅTAL PLATSER KVAR 2 600 SEK Distans          
(25)
Författarkurs 1 intensivhelg - skrivarkurs på Långsunda Gård 3 500 SEK Stockholm          
(12)
Skriv som en journalist! En distanskurs i journalistiskt skrivande 2 600 SEK Distans          
(38)

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Jorun Modén - Författarkurs.se och veta mer om deras kurser.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Jorun Modén - Författarkurs.se

Tel: 0723 - 376969

www.forfattarkurs.se

Kontakta Jorun Modén - Författarkurs.se

Recensioner

          (5)
Lena   |   2017-05-18
Kursen överträffade förväntningarna med råge. Vi fick många verktyg för framtida skrivande. Extra plus för chatten som jag inledningsvis var skeptisk till. Den var mycket bra, det var som vilket personligt möte som helst men utan att ses IR. Lärorikt och inspirerande.
          (4)
Ulrica Lund Lissman   |   2017-05-16
Väldigt intressant kurs. Gav många praktiska verktyg för det egna skrivandet. Fick också värdefull personlig feedback på egna texter.
          (5)
Lisa Bengths   |   2017-05-13
Jag har utvecklat känslan för att skriva med journalistisk inriktning istället för endast berättande texter. Det har varit otroligt roligt och utmanande och jag kommer med all säkerhet ha nytta av denna typ av skrivande i mitt dagliga arbete. TACK så mycket JORUN och ALLA GOA KURSKAMTRATER som gjort kursen så givande!