Visa kurser.se som: Mobil

Jorun Modén - Författarkurs.se

Skrivarkurser med Författarkurs.se
På Författarkurs.se hittar du skrivarkurser som tar dig till nästa nivå, var du än befinner dig. Mina författarkurser bygger på ett unikt koncept och ges i Stockholm, i Frankrike och på distans. Dessutom får du skrivtips och inspiration i författarbloggen och via mitt nätverk för skrivande vänner på Facebook/forfattarkurs. Kurserna har fått högsta betyg av tidigare kursdeltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. 

Jag som driver Författarkurs.se heter Jorun Modén och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

När jag tog fram konceptet för mina skrivarkurser hade jag fyra viktiga mål:
1. Att erbjuda skrivarkurser där du inte bara får skrivträning och feedback, utan också verktyg som ger dig förutsättningar för att skriva vidare när kursen är slut.

2. Att dela med mig av mina erfarenheter som författare och avmystifiera skrivandet. Det finns mängder av tekniker och genvägar som kan ta dig till nästa nivå iditt skrivande.

3. Att utgå från deltagarnas unika behov, frågor och önskemål.

4. Att ha skrivlust som ledord!

Vid det här laget är ett antal av mina tidigare elever utgivna författare, några på större förlag, andra på mindre eller på egen hand. Åter andra har landat jobb som krönikörer och skribenter, eller har hittat nya arbetsuppgifter där skrivandets hantverk kommer till nytta. Jag har också deltagare som är med helt enkelt för att hitta skrivlusten och ägnar sig åt skrivandet för att det är det roligaste de vet. Låter det som den skrivarkurs du har letat? Hör av dig, jag svarar gärna på dina frågor! Du hittar mig också på Instagram och på Facebook/forfattarkurs

» Mer information
För mer information om Jorun Modén och Författarkurs.se, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Jorun Modén - Författarkurs.se

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Skrivarkurs Pris Ort Snittbetyg
Författarkurs 1 - 2: Intensivhelg - Grundkurs och Avancerad Från 3 500 SEK Stockholm
4,7 (6)
Författarkurs 1 - 3 Skrivarkurs live hemma hos dig! (via ZOOM) Från 2 700 SEK Distans
5,0 (41)
Författarkurs 1 - 4 på distans - LIVE hemma hos dig Från 2 700 SEK Distans
4,9 (61)
Författarkurs på distans - SOMMAR 2021 Från 2 900 SEK Distans
5,0 (12)
Författarkurs/ Bokcirkel med Jorun Modén i ett helt år! Från 2 500 SEK Distans
4,8 (13)

Visa alla

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Jorun Modén - Författarkurs.se och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Jorun Modén - Författarkurs.se


Tel: 0723 - 376969
forfattarkurs.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 187 recensioner.

Malena
(5)
Tack vare Joruns författarkurs hittade jag tillbaka till skrivandet efter många år. Jag började tro på mig själv- min inre kritiker tystnade ett tag- gick till och med ner i koma några veckor- och lät mig skriva klart ett bokprojekt jag velat göra så länge! Trots den digitala formen var kursen dynamisk, interaktiv och jag längtade till varje gån...
Visa hela
Fatima Said
(5)
Nu har jag endast gått i första kurs som var smidig och effektiv. Gå i Joruns kurser om du vill ha den bästa coachen någonsin!
Michael Eklund
(5)
Gick författarkurs 1 och 2 på distans våren 2020. Jag gick kurserna för att utveckla mitt privata skrivande och för att få verktyg och förståelse för hur en bok skapas. Jorun är väldigt duktig på att hitta övningar och diskussioner för att skapa förståelse för skapandet och skrivandet. Kursen är en säker investering för utveckling av ditt skri...
Visa hela
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 187 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Jorun Modén - Författarkurs.se och få mer information, fyll i följande uppgifter: