Visa kurser.se som: Mobil

Jorun Modén - Författarkurs.se

Skrivarkurser med Författarkurs.se
På Författarkurs.se hittar du skrivarkurser som tar dig till nästa nivå, var du än befinner dig. Mina författarkurser bygger på ett unikt koncept och ges i Stockholm, i Frankrike och på distans. Dessutom får du skrivtips och inspiration i författarbloggen och via mitt nätverk för skrivande vänner på Facebook/forfattarkurs. Kurserna har fått högsta betyg av tidigare kursdeltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. 

Jag som driver Författarkurs.se heter Jorun Modén och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

När jag tog fram konceptet för mina skrivarkurser hade jag fyra viktiga mål:
1. Att erbjuda skrivarkurser där du inte bara får skrivträning och feedback, utan också verktyg som ger dig förutsättningar för att skriva vidare när kursen är slut.

2. Att dela med mig av mina erfarenheter som författare och avmystifiera skrivandet. Det finns mängder av tekniker och genvägar som kan ta dig till nästa nivå iditt skrivande.

3. Att utgå från deltagarnas unika behov, frågor och önskemål.

4. Att ha skrivlust som ledord!

Vid det här laget är ett antal av mina tidigare elever utgivna författare, några på större förlag, andra på mindre eller på egen hand. Åter andra har landat jobb som krönikörer och skribenter, eller har hittat nya arbetsuppgifter där skrivandets hantverk kommer till nytta. Jag har också deltagare som är med helt enkelt för att hitta skrivlusten och ägnar sig åt skrivandet för att det är det roligaste de vet. Låter det som den skrivarkurs du har letat? Hör av dig, jag svarar gärna på dina frågor! Du hittar mig också på Instagram och på Facebook/forfattarkurs

» Mer information
För mer information om Jorun Modén och Författarkurs.se, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Jorun Modén - Författarkurs.se

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Skrivarkurs Pris Ort Snittbetyg
Författarkurs - Intensivhelg Från 3 500 SEK Stockholm
4,7 (6)
Författarkurs 1: Skrivarkurs live hemma hos dig! (via ZOOM) Från 1 200 SEK Distans
5,0 (41)
Författarkurs 2: Verktyg för proffs (via ZOOM) Från 2 700 SEK Distans
4,9 (61)
Författarkurs 3: Manus, lektörsläsning och inspiration Från 3 200 SEK Distans
5,0 (12)

Visa alla

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Jorun Modén - Författarkurs.se och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Jorun Modén - Författarkurs.se


Tel: 0723 - 376969
forfattarkurs.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 190 recensioner.

Heidi Hansen
Jorun är en fantastisk kursledare som håller ihop den fullmatade tiden på ett snyggt sätt, mycket effektivt och samtidigt med värme. Jag fick många verktyg och förståelse hur de ska användas för att utveckla mitt skrivande. Hon är oerhört generös i sitt engagemang. Jag är väldigt nöjd med kursens innehåll, material , övningar med feedback, insp...
Visa hela
Helena
En intensiv helg med massor av tips och inspiration är en perfekt start på sommaren. Jorun är pedagogisk och strukturerad i sitt sätt att lära ut och det är både kul och enkelt att hänga med. Hon ger utrymme för att din kreativitet ska få växa i din takt och på olika sätt, men ger massor av smarta genvägar att använda sig av. Tack!
Ann-Louise Olofsson
Kursen kom till mig precis när jag behövde den. Jag har fått skrivarglädjen och tron på mig själv tillbaka. Joruns lugn och kunnande som hon förmedlar under kursen skapar en känsla av hopp och att det går bara man vill. Upplägget intensivhelg passade mig väldigt bra. Jag fick tillbringa två heldagar tillsammans med skrivande likasinnade personer...
Visa hela
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 190 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Jorun Modén - Författarkurs.se och få mer information, fyll i följande uppgifter: