Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Jorun Modén - Författarkurs.se

Skrivarkurser med Författarkurs.se
På Författarkurs.se hittar du skrivarkurser som tar dig till nästa nivå, var du än befinner dig. Mina författarkurser bygger på ett unikt koncept och ges i Stockholm, i Frankrike och på distans. Dessutom får du skrivtips och inspiration i författarbloggen och via mitt nätverk för skrivande vänner på Facebook/forfattarkurs. Kurserna har fått högsta betyg av tidigare kursdeltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. 

Jag som driver Författarkurs.se heter Jorun Modén och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

När jag tog fram konceptet för mina skrivarkurser hade jag fyra viktiga mål:
1. Att erbjuda skrivarkurser där du inte bara får skrivträning och feedback, utan också verktyg som ger dig förutsättningar för att skriva vidare när kursen är slut.

2. Att dela med mig av mina erfarenheter som författare och avmystifiera skrivandet. Det finns mängder av tekniker och genvägar som kan ta dig till nästa nivå iditt skrivande.

3. Att utgå från deltagarnas unika behov, frågor och önskemål.

4. Att ha skrivlust som ledord!

Vid det här laget är ett antal av mina tidigare elever utgivna författare, några på större förlag, andra på mindre eller på egen hand. Åter andra har landat jobb som krönikörer och skribenter, eller har hittat nya arbetsuppgifter där skrivandets hantverk kommer till nytta. Jag har också deltagare som är med helt enkelt för att hitta skrivlusten och ägnar sig åt skrivandet för att det är det roligaste de vet. Låter det som den skrivarkurs du har letat? Hör av dig, jag svarar gärna på dina frågor! Du hittar mig också på Instagram och på Facebook/forfattarkurs

» Mer information
För mer information om Jorun Modén och Författarkurs.se, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Jorun Modén - Författarkurs.se

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Skrivarkurs Pris Ort Snittbetyg
Författarkurs 1 - 2: Intensivhelg - Grundkurs och Avancerad Från 3 300 SEK Stockholm
4,7 (6)
Författarkurs 1 - 3 Skrivarkurs live hemma hos dig! (via ZOOM) Från 3 200 SEK Stockholm
5,0 (40)
Författarkurs 1 - 4 på distans - LIVE hemma hos dig Från 2 700 SEK Distans
4,9 (49)
Författarkurs på distans - SOMMAR 2020 Från 2 700 SEK Distans
5,0 (12)
Skriv som en journalist - live via ZOOM + lektionssajt Från 2 700 SEK Distans
4,8 (13)

Visa alla

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Jorun Modén - Författarkurs.se och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Jorun Modén - Författarkurs.se


Tel: 0723 - 376969
www.forfattarkurs.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 173 recensioner.

Birgitta
(5)
Kursen var både intressant, rolig och givande på alla sätt. Kursledarens återkoppling var grundlig och utvecklande. Jag fick tips på saker att krydda mina texter med som jag tidigare varit ovetande om. Jag rekommenderar den till alla som vill uttrycka sig i skrift oavsett nivå.
Johanna
(5)
Uppgifterna i kursen var väldigt engagerande eftersom det var mycket kommunikation, feedback och deltagande från kursdeltagarna. Kursledaren var engagerad och stöttande med bra återkoppling på de texter jag producerade. Jag rekommenderar varmt denna kurs!
Mats Hellstrand
(5)
Nu har jag gått del I av Joruns skrivarkurs på distans. Den har varit mycket inspirerande, genom att få vägledning inom olika verktyg som hjälper mitt skrivande framåt, sånt som perspektiv, gestaltning, miljö, dialog. Kursen har gått under februari och mars 2020. Nu sista dagarna märker jag att jag börjar hitta en bredare grund i skrivandet, dä...
Visa hela
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 173 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Jorun Modén - Författarkurs.se och få mer information, fyll i följande uppgifter: