Visa kurser.se som: Mobil

Jorun Modén - Författarkurs.se

Skrivarkurser med Författarkurs.se
På Författarkurs.se hittar du skrivarkurser som tar dig till nästa nivå, var du än befinner dig. Mina författarkurser bygger på ett unikt koncept och ges i Stockholm, i Frankrike och på distans. Dessutom får du skrivtips och inspiration i författarbloggen och via mitt nätverk för skrivande vänner på Facebook/forfattarkurs. Kurserna har fått högsta betyg av tidigare kursdeltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. 

Jag som driver Författarkurs.se heter Jorun Modén och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

När jag tog fram konceptet för mina skrivarkurser hade jag fyra viktiga mål:
1. Att erbjuda skrivarkurser där du inte bara får skrivträning och feedback, utan också verktyg som ger dig förutsättningar för att skriva vidare när kursen är slut.

2. Att dela med mig av mina erfarenheter som författare och avmystifiera skrivandet. Det finns mängder av tekniker och genvägar som kan ta dig till nästa nivå iditt skrivande.

3. Att utgå från deltagarnas unika behov, frågor och önskemål.

4. Att ha skrivlust som ledord!

Vid det här laget är ett antal av mina tidigare elever utgivna författare, några på större förlag, andra på mindre eller på egen hand. Åter andra har landat jobb som krönikörer och skribenter, eller har hittat nya arbetsuppgifter där skrivandets hantverk kommer till nytta. Jag har också deltagare som är med helt enkelt för att hitta skrivlusten och ägnar sig åt skrivandet för att det är det roligaste de vet. Låter det som den skrivarkurs du har letat? Hör av dig, jag svarar gärna på dina frågor! Du hittar mig också på Instagram och på Facebook/forfattarkurs

» Mer information
För mer information om Jorun Modén och Författarkurs.se, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Jorun Modén - Författarkurs.se

Kurser

Kurs
Skrivarkurs Pris Ort Snittbetyg
Författarkurs - Avancerad - FÅTAL PLATSER KVAR Från 3 500 SEK Stockholm
5,0 (12)
Författarkurs 1 - 2: Intensivhelg vid Hötorget - Grundkurs och Avancerad Från 3 200 SEK Stockholm
4,7 (6)
Författarkurs 1 - 3 Skrivarkurs vid Hötorget Från 3 200 SEK Stockholm
5,0 (40)
Författarkurs 1 - 4 på distans FÅTAL PLATSER KVAR Från 2 700 SEK Distans
4,9 (47)
Skriv som en journalist Från 2 700 SEK Distans
4,8 (13)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Jorun Modén - Författarkurs.se och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Jorun Modén - Författarkurs.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 170 recensioner.

Svante Thun
(5)
När det gäller Jorun Modéns kurser behöver ingen tveka. Har du någon gång tänkt börja en kurs, slå till. Omfattande studiematerial, givande övningar och fin support gjorde mig nöjd lååångt över mina förväntningar.
Maria Brunzell
(5)
Den här kursen var precis vad jag var ute efter. Ville ha verktyg för att komma igång med mitt skrivande. Jorun hade ett genomtänkt och proffsigt upplägg som verkligen gav inspiration. Gå kursen, jag rekommenderar den varmt.
Jessica
(5)
Jorun har en fantastisk förmåga att ge konstruktiv och peppande feedback. Jag har fått många bra tips som jag tar med mig.
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 170 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Jorun Modén - Författarkurs.se och få mer information, fyll i följande uppgifter: