Visa kurser.se som: Mobil

Jorun Modén - Författarkurs.se

Skrivarkurser med Författarkurs.se
På Författarkurs.se hittar du skrivarkurser som tar dig till nästa nivå, var du än befinner dig. Mina författarkurser bygger på ett unikt koncept och ges i Stockholm, i Frankrike och på distans. Dessutom får du skrivtips och inspiration i författarbloggen och via mitt nätverk för skrivande vänner på Facebook/forfattarkurs. Kurserna har fått högsta betyg av tidigare kursdeltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. 

Jag som driver Författarkurs.se heter Jorun Modén och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

När jag tog fram konceptet för mina skrivarkurser hade jag fyra viktiga mål:
1. Att erbjuda skrivarkurser där du inte bara får skrivträning och feedback, utan också verktyg som ger dig förutsättningar för att skriva vidare när kursen är slut.

2. Att dela med mig av mina erfarenheter som författare och avmystifiera skrivandet. Det finns mängder av tekniker och genvägar som kan ta dig till nästa nivå iditt skrivande.

3. Att utgå från deltagarnas unika behov, frågor och önskemål.

4. Att ha skrivlust som ledord!

Jorun ModénVid det här laget är ett antal av mina tidigare elever utgivna författare, några på större förlag, andra på mindre eller på egen hand. Åter andra har landat jobb som krönikörer och skribenter, eller har hittat nya arbetsuppgifter där skrivandets hantverk kommer till nytta. Jag har också deltagare som är med helt enkelt för att hitta skrivlusten och ägnar sig åt skrivandet för att det är det roligaste de vet. Låter det som den skrivarkurs du har letat? Hör av dig, jag svarar gärna på dina frågor! Du hittar mig också på Instagram och på Facebook/forfattarkurs

» Mer information
För mer information om Jorun Modén och Författarkurs.se, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Jorun Modén - Författarkurs.se

Kurser

Kurs
Skrivarkurs Pris Ort Snittbetyg
Författarkurs 1 - Skrivarkurs vid Hötorget och på distans - FÅTAL PLATSER KVAR 2 500 SEK Flera orter (2)          
(40)
Författarkurs 2 - Avancerad skrivarkurs vid Hötorget och på distans 2 500 SEK Flera orter (2)          
(38)
Författarkurs 3 - Redigering och manusutveckling - FÅTAL PLATSER KVAR 2 500 SEK Flera orter (2)          
(6)
Författarkurs 4: Flow och Hjältens resa 2 500 SEK Flera orter (2)          
(13)
Skriv som en journalist! En distanskurs i journalistiskt skrivande - FÅTAL PLATSER KVAR 2 500 SEK Distans          
(12)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Jorun Modén - Författarkurs.se och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Jorun Modén - Författarkurs.se

Recensioner

Annika   |   2018-11-11
Rekommenderar varmt kursen "Skriv som en journalist". Mycket kunnig och engagerande kursledare. Givande personlig feedback. Mycket innehållsrikt kursmaterial.
          (5)
Lars Jarnhammar   |   2018-11-11
Jag har gått flera skrivarkurser genom åren. Att lära sig och utveckla hantverket och att få prova sig fram genom olika uttrycksformer och perspektiv har varit gemensamt för alla. Liksom textsamtalen, där kursdeltagarna delar med sig av sina texter och där vi diskuterar texterna tillsammans med kursledaren. Den skrivarkurs som jag nu går för Jo...
Visa hela
          (4)
GM /HT-18   |   2018-10-17
Förutom att hon är en erfaren ock mycket god pedagog bjuder Jorun på sin egen entusiasm och skrivarglädje! Bara grundkursen gav massor av kunskap , teori och praktik fint varvad. Hennes feed-back är personlig och konstruktiv och det känns som man verkligen blir bättre och bättre dag för dag...
          (5)
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Jorun Modén - Författarkurs.se och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Jorun Modén - Författarkurs.se
Kursrecensioner
          (4,9)
Baseras på 154 recensioner