Prova på att skriva! Helgkurs i Blekinge

Längd
10 timmar
Pris
1 695 SEK
Nästa kurstillfälle
17 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 695 SEK
Nästa kurstillfälle
17 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Skrivarstuga i Blekinge

Prova på att skriva under en helg i vackra Blekinge!

I lantligt lugn med vacker fågelsång finner du naturkraften till ditt skrivande och upplever en sprittande glädje!

Max 8 deltagare

En varm och respektfull gemenskap

Välkommen till en skrivarkurs där du möts med värme och respekt. Du får all vägledning du behöver inför varje ny skrivövning. Den lilla gruppen skapar en trygg och harmonisk atmosfär. I den ljuvliga Blekingenaturen där det enda ljud du hör är fågelsång, finner du kraften till ditt skivande.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 maj, 2024

  • Kurs
  • Blekinge

Röster från tidigare kursdeltagare

Följande deltagare har deltagit i en Prova på-skrivarkurs på annan plats med endast 5 lektionstimmar.

🖊

– Vilken inspiration jag fick av denna kurs. Bildkorten fick mig att få fart på pennan. Min skrivkramp försvann och jag kunde bygga upp karaktärer och story fritt. Jag har fått en otrolig energikick av det här. Hela jag bubblar av glädje och energi att få skapa. Tack!
Maria Torpman, Inköpare, Åkersberga

🖊

Jag är jättenöjd! Ett perfekt upplägg! Kursen stämde helt överens med kursbeskrivningen. Jag är jättenöjd! Givande övningar och MYCKET BRA att vi inte presenterade oss med yrke, ålder etc, utan att vi endast hade fokus på skrivandet. Responssamtalen parvis, var intressanta och gav insikter. Perfekt upplägg för en Prova-på-kurs!
Helena Nettelbladt, SFI-lärare, Malmö

Målgrupp

För vem passar helgkursen?

Denna 2-dagars helgkurs passar dig som uppfattar dig själv som nybörjare och vill testa om skrivandet är något för dig. Kursen är även till för dig som har fastnat i ditt skrivande eller känner dig lite ringrostig då du kanske inte haft tid eller lust att skriva på ett tag.

Video

Kostnader

Du sparar 600 kr när du bokar din plats senast 15 maj.

Boka-tidigt-pris: 1 095 kr (inkl. moms)
Boka senast 15 maj och spara 600 kr. Kostnad för mat och ev boende tillkommer.

Ordinarie pris efter 15 maj: 1 695 kr (inkl. moms)
Kostnad för mat och ev boende tillkommer.

Kursledare

Jag heter Veronica Grönte och leder skrivarkursen utifrån min egen metod: Pennvässarmetoden. Min skrivhandledning Pennvässaren och kom ut på Studentlitteratur 2002.

Sedan 1993 har jag ägnat mig åt att försöka förklara de dramaturgiska sambanden. Min skrivmetod med symboler, grafer, skrivmallar och visuell gestaltning har visat sig skapa nya insikter hos mina kursdeltagare och lett deras skrivutveckling framåt. 

Sedan 1997 har jag inbjudit till både skrivarkurser för allmänheten och fortbildningsprocesser för pedagoger i grund- och gymnasieskolan. Sedan ett antal år tillbaka möter jag även grundskoleelever med mina skrivarverkstäder inom ramen för "Skapande skola".

Oavsett målgrupp får jag ständigt höra att min visuella metodik är verkningsfull, eftersom den inte endast bjuder inspiration medan kursen pågår, utan tillför en ökad kunskap, medvetenhet och nya tankemönster. 

Mitt företag heter Veronica Gröntes Författarskola AB och jag arbetar sedan många år heltid med min mission, att var och en som önskar utveckla sitt skrivande ska få de verktyg som behövs för att lyckas.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Prova på att skriva! Helgkurs i Blekinge och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner
Skriv en recension
5/5
Carina Persson Eklund, handledare, Västerås
29 nov 2023
Jag är helt uppfylld och inspirerad

Jag kom förutsättningslöst. Har aldrig skrivit sådana texter tidigare som under denna kurs. Jag är helt uppfylld och inspirerad. Känns dock som om jag behöver gå fler kurser fö...

Visa hela
5/5
Ann Hammarqvist/Mårtensson, psykolog, Stockholm
29 nov 2023
Förstår hur viktigt skrivandet är för min återhämtning

Kursen gav mig nya upplevelser och intryck, överraskningar och kunskap. En varm och välkomnande stämning redan från början. Förstår hur viktigt skrivandet är för min återhämtnin...

Visa hela
5/5
Majlis Lundgren, pensionär, Norrhult
29 nov 2023
Det fanns ett stort hjärta kring hela kurspaketet

Jag tar med mig orden och berättelserna, texterna som vi skrivit och delat med varandra, tips med ny kunskap dessutom en varm känsla av vacker gemenskap. Miljön var helt fantast...

Visa hela

METOD
Pennvässarmetoden

Vill du lära dig hur du skapar en röd tråd i din bok? Vill du fängsla dina läsare så att de engageras till sista sidan? Vill du bli av med skrivkramp om den dyker upp? Med min kunskap och visuella metodik...

Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskola.se

Highlights