Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Veronica Grönte – Författarskola.se

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 670 recensioner.

Stella L Käll, jobbfri men överbokad, Älmhult
Det har varit fantastiskt! Nu känner jag att jag kan gå vidare med skrivandet, hade knappt vågat hoppas på det. Kursen har varit tillåtande, rolig med bjussiga, generösa deltagare och Veronica som en synnerligen fantastisk kursdeltagare, mjukt styrande och kunnig som plockar tillbaka oss på spåret, när vi ballar ur och ger mängder av konkreta rå...
Visa hela
Nina Wikström, operationssköterska, Gustavsberg/Värmdö
Energifylld, intrycksmaximerad, skön samvaro. Nödvändig och näringsrik påfyllning, som ett djupt välgörande andetag. Magisk miljö och utomordentligt välplanerade dagar som bär mig hela vägen. Skönt att vila i anonymiteten men den skapar också en nyfikenhets- och detektivtrigger inför de övriga deltagarna ❤️ Veronica har ett föredömligt, unikt, m...
Visa hela
Blanka Kusova Westman, översättare, Oskarshamn
Jag ska använda energin jag fått under kursen till att inte släppa taget om mitt projekt. De korta skrivövningarna var bra för att få fart på tankarna och tiden för eget skrivande förde mitt projekt framåt. Det ger mycket att umgås med skrivande människor som visar intresse för det jag gör och som delar med sig av sina tolkningar och funderinga...
Visa hela
Blanka Kusova Westman, översättare, Oskarshamn
Jag ska använda energin jag fått under kursen till att inte släppa taget om mitt projekt. De korta skrivövningarna var bra för att få fart på tankarna och tiden för eget skrivande förde mitt projekt framåt. Det ger mycket att umgås med skrivande människor som visar intresse för det jag gör och som delar med sig av sina tolkningar och funderinga...
Visa hela
Marianne Hurmerinta, egenföretagare & pedagog på förskola, Höör
Fantastiskt! Underbara dagar! Hade gärna stannat kvar lite till! Välorganiserat, roligt, skratt och tårar, GOD MAT och världens finaste sovstuga. Känt mig fri, lugn, sedd och hörd. Jag har nått mitt skrivarmål över förväntan. Trodde aldrig att jag skulle kunna prestera så mycket. Har fått bättre självförtroende gällande skrivandet. Dagarna har v...
Visa hela
Kina
Märkligt att tiden gick så fort! Härligt lata och samtidigt mycket produktiva dagar. Bra balans mellan gemensamma träffar och eget skrivande eller avkoppling. Uppskattade det enskilda samtalet med Veronica som bollplank, då jag fick formulera mig högt för en lyssnare. Anonymiteten ger frihet. Man vågar uttrycka, utforska och ifrågasätta både var...
Visa hela
Yvonne Sundell, projektledare inom IT, Sollentuna
Skrivardagarna har motsvarat mina förväntningar. Jag har skrivit mycket och har genom övningar och samtal fått inspiration för att komma vidare. Bra att vi möts i anonymitet, som oskrivna blad till att börja med. Veronica är en kunnig och engagerad ledare som vill hjälpa andra att lyckas. Det allra mest betydelsefulla för mig var att få ge och t...
Visa hela
Catharina Nord, professor, Ljungby
Fin miljö, bra gemenskap och många goda råd! Givande att få ett enskild samtal om min berättelse med Veronica som är väldigt kunnig. Man förstår att hon har mycket mer att lära ut. Fint att få komma iväg från vardagslunden till en vacker plats för att arbeta med sitt skrivande tillsammans med andra. Skönt med avkopplande bad, kanoting och promen...
Visa hela
Ulrica Mikalsen, förskollärare, Oslo
Varm och mysig kurs. Effektiv och kunskapsrik. Veronica är duktig på att se alla. Den feedback jag fått av andra kursdeltagare har varit viktig och gett mig insikt och tro på att jag får till det. Enneagrammet gör det möjligt att lära känna och utveckla sin karaktär. Skrivmallarna hjälper till att få ett fint flyt i berättelsen. Bra att kunna va...
Visa hela
Karin, IT-konsult, Bromma
Kursen har ett genomtänkt och beprövat upplägg som skapar trygghet - det fungerar. Jag börjar förstå hur en bok blir till. Skrivmallarna för att skapa gestaltande texter är kraftfulla verktyg som fungerar mycket bra. Veronica är erfaren och trygg, pedagogisk och gestaltar det hon pratar om.
Hans Larsson, psykoterapeut, Stockholm
Jag har fått många redskap för att få igång och fortsätta mitt skrivande. Kunskapen om dramaturgin var kanske det allra mest matnyttiga. En mycket bra kurs, fint arbetsklimat med lust, humor och engagemang.
Smilla Karlsson, gymnasieelev, Västerås
Med hjälp av dramaturgin, känns det nu som om det är möjligt att planera en berättelse från början till slut. Enneagrammet gör att jag kan skapa trovärdiga karaktärer som jag annars inte hade känt så stor sympati för. Responsövningarna gav mig mycket eftersom lyssnaren motiverade sina tolkningar.
Tova Nolén, student, Västerås
Jag har fått verktyg för att komma vidare när jag fastnar. Filmanalysen var ett viktigt hjälpmedel för att förstå dramaturgin. Tidigare har jag haft mycket svårt att skapa karaktärer. Enneagrammet hjälpte mig enormt! Ofantligt tacksam för hur du, Veronica, gjorde kursen. Din förmåga, kunskap och karisma! Önskar att kursen inte tog slut!
Maria Stén, egen företagare, Finland
En superbra och välstrukturerad skrivarkurs! Vill inte åka hem! Nu förstår jag dramaturgin bättre och kan använda kunskapen. Enneagrammet hjälper mig att skapa en mer levande karaktär. Skrivmallarna var bra att följa och jag upptäckte att man inte behöver skriva så mycket. Budskapet går fram ändå. Färdiga frågeställningar gjorde responsen tydlig.
Lise-Lott Gustavsson-Moschiri, kultursamordnare, Västervik
Nu vet jag hur jag ska bygga struktur och handskas med min idé till en story. Responsövningarna 2 och 2 var mycket värdefulla. Veronica är en rolig, engagerad, kunnig och välstrukturerad kursledare.
Annie Larsson, vindkraftskonsult, Haverdal
Värdefulla övningar och bra med mycket respons 2 och 2. Enneagrammet är en av flera teorier som kan vara bra att använda när man ska skapa en trovärdig karaktär. Skrivmallarna för att skapa gestaltande texter var nog det allra bästa med kursen! Veronica är en mycket engagerad kursledare.
Elinor Bolyos, Ingenjör, Landvetter
Det har varit fantastiskt! Jag har fått nya insikter om dramaturgin. Skrivmallarna för att skapa gestaltande texter var mycket bra. Responsfrågorna bidrog till ett djup och att alla fick en värdefull respons under parsamtalen. Veronica är en tydlig och inbjudande kursledare.
Victoria Fong, förskollärare, Limhamn
Jag har lärt mig så mycket som jag kan och vill använda. Kunskapen i dramaturgi är så viktig. Kommer aldrig att läsa en bok eller se en film på samma sätt igen. Jag har fått kunskap, inspiration och roliga möten med både verkliga och fiktiva personer.
Cecilia U, enhetschef, Enskede
Kunskapen om dramaturgi gav så mycket! Veronicas "hinderbana" är toppen och hennes skrivmallar för att skapa gestaltande texter oerhört värdefulla. Veronica är fantastiskt pedagogisk, även personlig utan att bli privat och bra på att fånga deltagarnas intresse. Fantastiska dagar!
Eva Kajava, pensionär, Göteborg
Jag har fått väldigt nyttiga redskap, inspiration och feedback för att komma igång med mitt skrivande. Kunskapen i dramaturgi gav mig det jag tidigare saknat. Så viktigt med den röda tråden, huvudkaraktärens längtan och mål. Veronica är medmänsklig och en mycket god pedagog.
Christina Ericsson, ekonom, Solna
Veronica gjorde skrivarkursen rolig, intressant och spännande. Kunskapen i dramaturgin har medfört att det känns lite som om jag lärt mig läsa böcker/se film/lyssna på musik på ett nytt sätt. Kunskapen om Enneagrammet gör att jag nu förstår hur viktigt det är att lära känna och leva sig in i huvudkaraktären.
Cecilia Lindblad, specialpedagog, Bagarmossen
Veronicas undervisning om dramaturgin var så tydlig. Hon använde både sig själv, film och annat material för att förstärka budskapet. Så bra! Skrivmallarna blev ett viktigt stöd för en ökad medvetenhet. Gruppen har varit vänlig med hög tolerans och Veronicas ledarskap tydligt. Hon har bjudit på sig själv både med fniss och tillkortakommanden.
Marie Mattsson, uthyrare av bostäder, Kristinehamn
En ny värld har öppnats genom Enneagrammet. Skrivmallarna visar att det är möjligt att skapa en berättelse med väldigt få meningar. Helt otroligt! Responsen parvis gav väldigt mycket och stämning i gruppen var en väldigt god. Veronica är kunnig, proffsig, vänlig och samtidigt styr hon gruppen med disciplin.
Riitta Johansson, Tyresö
Jag gick grundkursen för andra gången och är mycket glad för repetitionen. Enneagrammet är så viktigt för karaktärsskapandet. Skrivmallarna värdefulla och skapar intressanta gestaltande texter. Bra att jag kan använda dem även i mitt fortsatta skrivande när jag kommer hem. Jag reser från Smögen med ljusa minnen och mycket inspiration.
Isabell Johnsson Mattsson, pensionerad förskollärare, Torslanda
Jag har under kursen funnit en röd tråd genom att utforska en ny del av mitt konstnärsskap - en röd tråd genom måleri och skrivande. Skrivmallarna gjorde det lätt att få till en sammanhängande historia och bekräftade att det är viktigt i skrivandet, precis som i andra konstarter att vara subtil. Veronica är pedagogisk, tydlig och glad och kursde...
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.