Fördjupande skrivarkurs med enskild coaching i mitt hem i Nässjö

Längd
5 dagar
Pris
3 737,50 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
6 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 dagar
Pris
3 737,50 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
6 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Video

Kursbeskrivning

Skrivardagar med enskild coaching i mitt hem i Nässjö

Fördjupande skrivardagar i Nässjö

Fördjupande skrivardagar i första hand för dig som deltagit i min grundkurs men även för dig som inte har gjort det. Vi möts i mitt hem i Nässjö. Du får gott om tid till eget skrivande, dessutom textläsning med kortfattad respons varje kväll tillsammans med hela gruppen samt enskilt coachingsamtal med mig. Det finns möjlighet för alla att övernatta i eget rum eller avskild vrå i huset. Max 8 deltagare.

Skrivardagarnas innehåll

  • Egen tid för skrivande.
  • Enskild coaching med mig, 30 minuter/person. (frivilligt)
  • Kortskrivande med inspiration från bildkort en stund varje morgon. (frivilligt)
  • Textläsning med respons i halvgrupp vid ett tillfälle, 90 minuter/grupp. (frivilligt)
  • Textläsning med respons i helgrupp varje kväll, 2 timmar. (frivilligt)
  • Trivsam kurslokal, härlig samvaro och maten är serverad
  • Boende i eget rum eller eller avskild vrå i huset. Alla övernattar på kursplatsen.

Vi  talas vid på telefon innan du anmäler dig!

Maila mig innan du anmäler dig och betalar, så talas vi vid på telefon först. Ifall du anmält dig före vårt samtal och det visar sig att du inte vill delta eller att jag avråder dig från att delta, får du kursavgiften tillbaka utom en expeditionsavgift på 500 kr.

Röster från tidigare kursdeltagare

Kina Edin berättar om tidigare skrivardagar i Nässjö

Kina Edin berättar om de fördjupande skrivardagar som hon deltog i för några år sedan.

– Efter de 5 skrivardagarna känner jag mig stärkt och påfylld. Har äntligen börjat få kläm på gestaltningens svåra konst! Under veckan har jag fått både inspiration och en ”självförtroendeboost” av textsamtalen i grupp och inser att jag på ett trovärdigt sätt faktiskt kan berätta utifrån ett barns perspektiv. Något jag starkt har betvivlat. Nu fortsätter jag att skriva på min barnbok om Pentti och Stina; ”Här uppe ser man ju hela Kiruna”! 

Veronicas öppenhet, ärlighet och generositet är bara helt fantastisk, hennes ledarskap är tydligt, empatiskt och rättvist. Tummen upp för det! Jag sov gott i en skön säng i huset och åt god mat. Mysigt alltihop. Älskade hängmattan och kaminen i ”skrivarstugan”.
Christina ”Kina” Edin, studievägledare och samordnare, Luleå

Kursledare

Jag heter Veronica Grönte och leder skrivarkursen utifrån min egenVeronica Grönte metod: Pennvässarmetoden. Min skrivhandledning Pennvässaren och kom ut på Studentlitteratur 2002.

Sedan 1993 har jag ägnat mig åt att försöka förklara de dramaturgiska sambanden. Min skrivmetod med symboler, grafer, skrivmallar och visuell gestaltning har visat sig skapa nya insikter hos mina kursdeltagare och lett deras skrivutveckling framåt. 

Sedan 1997 har jag inbjudit till både skrivarkurser för allmänheten och fortbildningsprocesser för pedagoger i grund- och gymnasieskolan. Sedan ett antal år tillbaka möter jag även grundskoleelever med mina skrivarverkstäder inom ramen för "Skapande skola".

Oavsett målgrupp får jag ständigt höra att min visuella metodik är verkningsfull, eftersom den inte endast bjuder inspiration medan kursen pågår, utan tillför en ökad kunskap, medvetenhet och nya tankemönster. 

Mitt företag heter Veronica Gröntes Författarskola AB och jag arbetar sedan många år heltid med min mission, att var och en som önskar utveckla sitt skrivande ska få de verktyg som behövs för att lyckas.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Fördjupande skrivarkurs med enskild coaching i mitt hem i Nässjö och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.