Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

Självbiografisk skrivarkurs i Nässjö

Veronica Grönte – Författarskola.se
Kursinformation
Nässjö
5 dagar
3 750 - 5 900 SEK
Självbiografisk skrivarkurs i Nässjö

Kursbeskrivning

Få hjälp att skriva din självbiografi

Vill du skriva din självbiografi och berätta hur ditt liv vände och utvecklades? Vill du förmedla hopp? Är du kvinna? Då kan denna skrivarkurs vara något för dig. Oavsett om du redan är en bit på väg i ditt skrivande eller om du inte alls kommit igång, har du stor nytta av kunskapen och verktygen som jag ger dig. Kursen ges i mitt hem i Nässjö. Max 8 deltagare.

Grundkurs i självbiografiskt skrivande – ge världen hopp

Skrivarursen är till för dig som skriver om ditt eget liv. Om du vill skriva en biografi om en annan person, rekommenderar jag min ”vanliga” grundkurs.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Video

Referens

– Kursen gav mig väldigt mycket. Jag har fått enkla, bra och tydliga verktyg för att börja bygga en berättelse med en röd tråd från grunden. Den starkaste upplevelsen under kursen var just verktygen, hur jag plötsligt gick från ingenting till en början på något. Jag fick en tankestruktur. Det som överraskade mig när jag använde Veronicas skrivmallar, var hur man med dessa enkla verktyg kan skapa bilder med ord, bilder som kan uppfattas av och beröra mottagaren.

Gruppen var riktigt go, att genast känna sig trygg och välkomnad i. Givande respons, när vi var indelade 2 och 2. Vi var alla där i samma syfte med samma mål och det bidrog såklart till gemenskapen. Gruppen gav bara kärlek.
Ingmari Svensson, rådgivare, Kyrkhult 

Kostnader

Kursavgift

Boka-tidigt-pris: 5 900 kr (inkl. moms) Fyll i formuläret "Se om kursen passar mig" före anmälan!

Vid bokning senast den 2 oktober, endast 5900 - spara 1000 kr!
Ordinarie pris: 6 900 kr (inkl. moms)

Kostnad för mat och logi

Kostnad för alla måltider

Kostnad för alla måltider, oftast catering, är 1550 kr och betalas i förväg med swish.

Övernattning

Övernattning i eget rum eller egen avskild vrå i huset erbjuds alla 8 kursdeltagarna. Du som anmäler dig först bokar rum först. Därefter i ordning efter anmälan. Kostnad för övernattningen är 250 – 650 kr/natt inkl lakan och enkel frukost. Sängen är bäddat när du kommer.
Övernattningen betalas i förväg med swish.

Kursledare

Jag heter Veronica Grönte och leder skrivarkursen utifrån min egen metod: Pennvässarmetoden Min skrivhandledning heter Pennvässaren och kom ut på Studentlitteratur 2002.

Sedan 1993 har jag ägnat mig åt att försöka förklara de dramaturgiska sambanden. Min skrivmetod med symboler, grafer, skrivövningar och visuell gestaltning har visat sig skapa nya insikter hos mina kursdeltagare och lett deras skrivutveckling framåt. 

Sedan 1997 har jag inbjudit till både skrivarkurser för allmänheten och fortbildningsprocesser för pedagoger i grund- och gymnasieskolan. Sedan ett antal år tillbaka möter jag även grundskoleelever med mina skrivarverkstäder inom ramen för "Skapande skola".

Oavsett målgrupp får jag ständigt höra att min visuella metodik är verkningsfull, eftersom den inte endast bjuder inspiration medan kursen pågår, utan tillför en ökad medvetenhet och nya tankemönster. 

Mitt företag heter Veronica Gröntes Författarskola AB och jag arbetar sedan många år heltid med min mission, att var och en som önskar utveckla sitt skrivande ska få de verktyg som behövs för att lyckas.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Självbiografisk skrivarkurs i Nässjö .

Veronica Grönte – Författarskola.se

Ett unikt koncept hos Författarskolan.se

METOD
Pennvässarmetoden

Vill du lära dig hur du skapar en röd tråd i din bok? Vill du fängsla dina läsare så att de engageras till sista sidan? Vill du bli av med skrivkramp om den dyker upp? Med min kunskap och visuella metodik...


Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskola.se

Kontaktuppgifter till Veronica Grönte – Författarskola.se

Veronica Grönte – Författarskola.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 24 recensioner.

Jessica Hagård, Habo
Suverän kurs! Jag har nu äntligen fått verktyg som gjort att jag kommit på hur jag ska utveckla min roman! Jeah! Att vi fått processa den kunskap Veronica lärt ut har gett mig väldigt mycket. Kanonbra! Veronica Grönte är en helt suverän pedagog och har stenkoll! Övningen där vi skapade neutrala bilder med ord gav jättemycket! Under responsen vis...
Visa hela
Lisbeth Stahls, Göteborg
Jag är mycket nöjd! Enneagrammet hjälpte mig att se karaktären mycket tydligare och rollfiguren kom till väldigt lätt när jag byggde den i karaktärsschemat efter en personlighetstyp från Enneagrammet. Jag är mycket fascinerad över detta. Kul att få höra andras tolkningar på mina texter. En väl fungerande kurslokal i Veronicas hem. Allt var så br...
Visa hela
Annika Helander, Jönköping
Wow! Vilken hjälp jag fick när jag använde berättarmallen för att bygga min berättelse efter dramaturgins vändpunkter! Detta redskap har jag letat efter utan att veta vad jag sökte. Veronica är en mycket god kursledare.
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 24 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 687 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Självbiografisk skrivarkurs i Nässjö , fyll i följande uppgifter:

Skrivarkurser med Författarskola.se

Författarskola.se erbjuder skrivarkurser för både nybörjare och erfarna skribenter. Här reflekterar två tidigare kursdeltagare över vad skrivarkurserna har gett dem.

Läs mer