Visa kurser.se som: Mobil

A och O är dramaturgin • Personlig författarcoaching på telefon

Veronica Grönte – Författarskola.se
Kursinformation
Distans
0,5 timmar
Ring för att diskutera upplägg
490 SEK inkl. moms
Personlig författarcoaching på telefon

Kursbeskrivning

Pennvässarmetoden - hur du hittar den röda tråden och fängslar läsaren genom hela din bok

Vill du lära dig hur du skapar en röd tråd i din bok? Vill du fängsla dina läsare så att de läser hela din bok?

Vill du bli av med skrivkramp om den dyker upp? Med min kunskap och visuella metodik ger jag dig bästa starten på ditt skrivprojekt. Välkommen till min 2-dagars skrivarkurs där du lär dig att hitta din bokidé och tar den från A till Ö. Vi möts online i direktsändning, där det känns som om vi möts i verkliga livet, hela tiden!

författarskolan.se

Personlig skrivrådgivning via telefon

Veronica Grönte guidar och coachar dig vidare i ditt skrivande.

Skicka en intresseanmälan eller ring för att diskutera ett lämpligt upplägg.

Kostnad:
30 minuter: 500 kr
60 minuter samtal: 1995 kr I priset ingår respons på text samt tid för andra förberedelser.

Referens

"Veronica är en livlig samtalspartner. Hon skapar en trygg stämning som gör att man törs lägga fram sina idéer. På ett uppmuntrande och inkännande sätt lirkar hon fram de problem i skrivandet som man står inför och hon har ett starkt teoretiskt ramverk som ibland får en att häpna – jaha! Är det mittpunkten jag kämpar med?! Nu inser jag att min ‘hjälpare’ inte är tillräckligt tredimensionell än! Veronica har förflyttat perspektivet på mitt skrivande och fått mig att inse att det finns en hel del hjälp och skrivteori tillgänglig – om man bara vågar!" 
Joanna Ahlkvist, chefredaktör för tidskriften Moderna Läkare, Nyköping

"Redan första dagen överraskades jag av den känsla av sammanhang som kom över mig"
 Annika Sandberg, studentsköterska, Stockholm

"Veronica är den person i Skrivarsverige som gett mig de mest konstruktiva och initierade responserna. Hennes förmåga att på ett mjukt sätt poängtera det grundläggande i en historia, att konstruktivt förmedla vad som kan göras bättre i en text, utan att nedvärdera eller ifrågasätta, och komma med idéer som utvecklar dramaturgin, gör att jag kan jobba vidare med mitt skrivande."
Anders Strigén, revisor, Hyssna  

Video

Kursledare

Jag heter Veronica Grönte och leder skrivarkursen utifrån min egen metod: Pennvässarmetoden Min skrivhandledning heter Pennvässaren och kom ut på Studentlitteratur 2002.

Sedan 1993 har jag ägnat mig åt att försöka förklara de dramaturgiska sambanden. Min skrivmetod med symboler, grafer, skrivövningar och visuell gestaltning har visat sig skapa nya insikter hos mina kursdeltagare och lett deras skrivutveckling framåt. 

Sedan 1997 har jag inbjudit till både skrivarkurser för allmänheten och fortbildningsprocesser för pedagoger i grund- och gymnasieskolan. Sedan ett antal år tillbaka möter jag även grundskoleelever med mina skrivarverkstäder inom ramen för "Skapande skola".

Oavsett målgrupp får jag ständigt höra att min visuella metodik är verkningsfull, eftersom den inte endast bjuder inspiration medan kursen pågår, utan tillför en ökad medvetenhet och nya tankemönster. 

Mitt företag heter Veronica Gröntes Författarskola AB och jag arbetar sedan många år heltid med min mission, att var och en som önskar utveckla sitt skrivande ska få de verktyg som behövs för att lyckas.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om A och O är dramaturgin • Personlig författarcoaching på telefon.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Joanna Ahlkvist, chefredaktör för tidskriften Moderna Läkare, Nyköping
Veronica är en livlig samtalspartner. Hon skapar en trygg stämning som gör att man törs lägga fram sina idéer. På ett uppmuntrande och inkännande sätt lirkar hon fram de problem i skrivandet som man står inför och hon har ett starkt teoretiskt ramverk som ibland får en att häpna – jaha! Är det mittpunkten jag kämpar med?! Nu inser jag att min ‘h...
Visa hela
Astrid Hyllsjö, föreläsare, Lekeryd
Jag gick en skrivarkurs med Veronica för fyra år sedan och min bok började ta form. Under skrivprocessen har jag sedan fått värdefulla råd från lektörer som hjälpt mig med texten på olika sätt, men när boken var klar kunde jag ändå inte släppa tanken på att något fattades. Hur jag än ansträngde mig för att leta, hittade jag inte något konkret. ...
Visa hela
Anders Strigén, revisor, Hyssna
Veronica är den person i Skrivarsverige som gett mig de mest konstruktiva och initierade responserna. Veronica har en förmåga att på ett mjukt sätt poängtera det grundläggande i en historia, att konstruktivt förmedla vad som kan göras bättre i en text, utan att nedvärdera eller ifrågasätta. Hon bidrar med idéer som utvecklar dramaturgin, som gör...
Visa hela

Veronica Grönte – Författarskola.se

Ett unikt koncept hos Författarskolan.se

METOD
Pennvässarmetoden

Vill du lära dig hur du skapar en röd tråd i din bok? Vill du fängsla dina läsare så att de engageras till sista sidan? Vill du bli av med skrivkramp om den dyker upp? Med min kunskap och visuella metodik...


Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskola.se

Kontaktuppgifter till Veronica Grönte – Författarskola.se

Veronica Grönte – Författarskola.seRecensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 687 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om A och O är dramaturgin • Personlig författarcoaching på telefon, fyll i följande uppgifter:

Skrivarkurser med Författarskola.se

Författarskola.se erbjuder skrivarkurser för både nybörjare och erfarna skribenter. Här reflekterar två tidigare kursdeltagare över vad skrivarkurserna har gett dem.

Läs mer