Bli författare - gratiswebinar

Längd
1 timme
Nästa kurstillfälle
När det passar dig se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timme
Nästa kurstillfälle
När det passar dig se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Bli författare!

Kom igång med din roman och få en flygande start på din författarresa!

Under detta kostnadsfria webinar får du veta vilka misstag du bör undvika och vad du kan göra istället när du vill skriva en bok, så att du snabbt, smidigt och effektivt äntligen lyckas komma igång med din berättelse. 

Under webinaret får du veta mer om min skrivarkurs för nybörjare "Hitta din bokidé och börja skriv". Du som ser webinaret får också specialpris på kursen! 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Detta webinar är för dig som vill bli författare och är helt och hållet nybörjare. Men också för dig som har försökt skriva en bok ett tag, men fastnat på vägen. 

Kursinnehåll

  • Misstagen du bör undvika när du vill börja skriva
  • Vad du bör göra för att lyckas
  • Vad du kan göra redan idag för att komma igång

Upplägg

Webinaret är kostnadsfritt och 1 timme långt. Du kan titta när det passar dig.

Kursledare

Jag som har skapat detta webinar, och kursen "Hitta din bokdidé och börja skriv" som du får veta mer om under webinaret, heter Hanna Landahl jag är författare och skrivcoach. Jag har själv skrivit 10 böcker och är publicerad på förlag som Polaris, Lind & Co och Ordalaget. De senaste åren har jag hjälpt många författaraspiranter att behålla glädjen i skrivandet och därigenom både lyckas komma igång och skriva klart sina böcker.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Bli författare - gratiswebinar och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Linda Halme Storm
10 maj 2023
Kursen "hitta din bokidé" är fantastisk

Jag går "hitta din bokidé" och älskar kursen. Upplägget är pedagogiskt med en tydlig struktur som är lätt att följa. Jag hoppade på kursen med en längtan efter att skriva (men u...

Visa hela
5/5
Erika
08 feb 2023

Jag har alltid skrivit. Påbörjat en hel hög med projekt, men alltid fastnat kring 20 000 ord. Jag tänkte att det var dags att göra någonting åt det och läste Hannas kurs. Det ån...

Visa hela
5/5
Johanna
08 feb 2023

Jag är igång och skriver! Min planering med hur många ord jag skulle skriva per vecka har tokspräckts åt det bra hållet. SÅ skönt med strukturen du lärt ut under kursen