Visar 1-19 av 19 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-19 av 19 träffar

Mer om skrivarkurs i Stockholm

Att skriva är en stor utmaning för vissa men kommer helt naturligt för andra. Oavsett nivå kan du som skribent alltid lära dig något nytt av en skrivarkurs. Det kan hjälpa dig att se saker från andra vinklar eller hitta andra tankemönster. Det är många författare som kontinuerligt går på skrivarkurser för att ta nästa steg i författandet eller få återkoppling på de texter de redan skrivit. Har du upplevt något extraordinärt eller har du en spännande idé till en roman du alltid har velat skriva? En skrivarkurs hjälper dig att hitta inspiration och ger tips på hur du bygger ihop hela historien.

Skrivarinspiration i Stockholm

Stockholm är en kreativ stad i sig och det syns i både utbud och kvalitet på kurserna som ges. Här finns många platser som inspirerar till kreativt skrivande. Här finns berömda författarrestauranger i Gamla stan, vyer över takåsarna på Söder och natursköna miljöer både i och utanför staden. 

Att skriva som hobby eller i arbetet

I Stockholm finns många olika skrivarkurser för dig som vill förverkliga dina författardrömmar eller dig som arbetar med kommunikation och vill vidareutbilda dig. Det finns kurser med olika inriktningar beroende på vad just du behöver. Kanske är skrivande din stora hobby och drömmer du om att skriva en diktsamling eller en har du redan börjat finslipa på din debutroman? Oavsett vilket så finns skrivarkurser för dig i Stockholm. 

Olika skrivarkurser

Det finns skrivarkurser med olika inriktningar. Här är några exempel:

  • Bli författare: För dig som drömmer om att jobba med skrivande på heltid och kanske har du redan en idé till din debutroman men vet inte hur du ska komma igång? Då kan du få hjälp här!
  • Dramaturgi: Få verktygen för att jobba med dramaturgin i ditt skrivande. Skapa spännande miljöer och scener där du väver in din historia.
  • Filmmanus: Är din stora dröm att skriva manus till film? Då finns det kurser som inriktar sig på just detta.
  • Skriva för digitala plattformar: Idag är det alltfler som arbetar med att skriva olika typer av texter för digitala plattformar och det finns flera kurser som är inriktade på just detta. Hur lockar man en läsare på några sekunder? Hur skapar man intresse på bara några inledande ord?
  • Skrivarcirkel: om du vill utveckla ditt skrivande och få feedback från andra är denna kursform utmärkt. Här får du en kickstart i ditt kreativa skrivande!

När du hittat den skrivarkurs som passar dig kan du enkelt göra en intresseanmälan för att få mer information.

Jämför kurser